כללי עיצוב תמונה לדולר ברכה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד

קבצים מצורפים

• עיצוב לדולר.jpg
    KB 433.5 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה גם הצבעים, בתמונה של ה 770 יש מין כבל כזה שחוצה אותה למעלה מפריע לעין וגם לעיצוב.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.
אישית אני לא אוהבת את המרכאות ההפוכות, וכן כמו שאמרו לפניי הכבל שעובר לרוחב התמונה מאוד מפריעה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
לדעתי צריך לרווח בין המילים לכם לברכה ובין עד לבלי זה נראה מילה אחת

• הוסף לסימניות
הבית למעלה בצד ימין, מה קרה לו???

• הוסף לסימניות
קיויתי שתמחקי את הילדים שלי שרצים על הדשא :):):)

אני מקבלת אחריות מלאה על הכבל באמצע התמונה, פאשלה שלי.
ניקוי בפוטושופ היה עוזר....

לגבי העבודה -
נראה שלקחת הרבה אלמנטים שלא לגמרי קשורים והרכבת יחד.
אין חוט מקשר שמחבר הכל יחד - מבחי' צבעים או סגנון וכו'

• הוסף לסימניות
ייפה מאד!! כמו שאמרו למעלה - מדי הרבה אלמנטים לא מאד קשורים. אל תהרגי אותי אבל סרט-המתנה האדום מיותר מאד. את העיטור היפה סביב הרבי - צבעי בגווני המגילה וכן את המילים - והריקותי..

חוץ מזה, אם את בוחרת להשאיר את הסרט - הוא נבלע בדרך לא הגיונית במגילה, הבניין בצד שמאל חתוך והעצים מתמזגים בשמיים, וכן - אין צורך ביותר משני פונטים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
א. 770 נראה תלוש ומרחף... הייתי עושה את החלק התחתון עם מעבר צבע של חום כבד אולי, בשביל לתת לזה תחושת יציבות
ב. להחליף את המרכאות החכמות.
ג. בדקת שיש מקום להכניס שם דולר? לא נראה לי...
ד. כתי"ק "ברכה והצלחה" יכול מאוד להוסיף...

בהצלחה..

• הוסף לסימניות
עיבוד בפוטושופ לתמונה היה עוזר מאד.
המילים' ברכה בלי די' צריכות מעט ריווח ביניהן.
הסרט מתנה מיותר.
המילים 'קרן שפרה ופועה' תקועות, תמצאי להן מיקום שונה.
העיטורים מסביב תמונת הרבי מיותרים.

• הוסף לסימניות
לדעתי דחוף תמצאי תמונה נורמלית של 770,
זה יהיה הרבה יותר מקצועי ומכובד.

מצטרפת לקודמיי בעניין הפונטים - תעשי אותו דבר את הגופן של עד בלי די והדולר לברכה (לדעתי תשתמשי בראשון מביניהם לשתיהם)
אולי גם תשימי תמונה אחרת של הרבי, יותר ממוקדת.

חוץ מזה לדעתי יפה ומרשים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanana;354661:
לדעתי דחוף תמצאי תמונה נורמלית של 770,
זה יהיה הרבה יותר מקצועי ומכובד.

מצטרפת לקודמיי בעניין הפונטים - תעשי אותו דבר את הגופן של עד בלי די והדולר לברכה (לדעתי תשתמשי בראשון מביניהם לשתיהם)
אולי גם תשימי תמונה אחרת של הרבי, יותר ממוקדת.

חוץ מזה לדעתי יפה ומרשים!
ק"כ תודה על התגובות
יש לך תמונות אחרות?

• הוסף לסימניות
מצאתי בחיפוש בגוגל עוד כמה תמונות, תבדקי אותן

מה דעתך על אלו של הרבי (האיכות לא גבוהה אבל על הכיוון בכלל, ואני מנסה למצוא אם יש לי יותר איכותיות)? יכול להיות שיותר מתאים. או שלא.

קבצים מצורפים

• dollarim.jpg
    KB 54.8 · צפיות: 25
  • 770Lubavitch.jpg
    KB 582 · צפיות: 23
  • 770.jpg
    KB 569.4 · צפיות: 22
  • GIVEDLR.JPG
    KB 11.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תיזהרי מתנונות שרשום עליהם: אלי יונה או מישאל!
תמונה של 770 יש לי מה שצילמתי מזמן.

• הוסף לסימניות
הקלף הסדוק הזה לעוס כמו מסטיק שנגמר לו הטעם

• הוסף לסימניות
שינוי

לאור כל ההערות , החלטתי לשנות כיוון לגמרי, הנה התוצאה. אשמח לחוו"ד נוספות

קבצים מצורפים

• דולר.jpg
    KB 426.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ואוו... תקשבי... עכשיו זה מיוחד!!! הרבה יותר מהקודם!!!!
רק המעבר צבעים ללבן באמצע טיפלה מפריע לי...
וסתם... קחי בחשבון שדולר ירוק אז תבדקי איך הוא ישתלב....
ועוד משהו חשוב...- לאן נעלם ה"יחי"???
הצלחות....

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה וחגיגי!
בהצלחה רבה, אהבתי!

נראה לי שהמקור (אגרות קודש) שיהיה קצת יותר בקטן מכל הציטוט

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
מס'הערות\הארות לטעמי:
- הב"ה. שיהיה במרחקים שווים מהשוליים הימניים והעליונים, זה אומר שאת צריכה להזז אותו יותר שמאלה, או להרים אותו (או גם וגם).
- הרקע האדום - לא מתוח כולו. יש פס לבן למעלה ולמטה.
- מסגרת הדולר. שוב לא נראה לי שיש שם מקום להכניס דולר. וא"כ זה נראה לי רקע די ענק בשביל דולר.
- קצת מפריע לי שהכיתוב: "דולר מהרבי" בא מעל לעיטור, אולי אם הוא יבוא בעיגול וישתלב על העיטור, זה ייצא יותר טוב.
- הייתי מחליף את הפונט של ה"והריקותי לכם ברכה" לפונט יותר יהודי (לא מוכרח, אולי עדיך ככה) ומוותר על הב' הגדולה שמשלבת.
- כמו שכתבו, להקטין את המקור (אגרות קודש) [גם כאן אולי כדאי להחליף לפונט שמתאים לשיחה, כמו פרנקריהל, וילנה, ליוורנה וכו']. וכן להקטין את הכתב הכללי מעט, שיהיה יותר ריווח לשוליים הפנימיים של הצורה.
- לצבוע את התמונה של הרבי, לתת לה יותר קונטרסטיות וכהות.
- אפשר להחליף גם את הפונט של הדולר לברכה, למשהו פחות כבד. ויותר מהנה ומכובד.

בהצלחה
מקווה שזה יעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה