• הוסף לסימניות
הפעם אני מבקשת חו"ד על צעדי הראשונים בעיצוב ..
תמונה לאלבום הדבקה.

• הוסף לסימניות
עצה שלי??
בתמונות חוץ, כמה שפחות עיצוב יותר יפה
כבר החיות של הירוק והילד ה היופי מקסימום מקסימום, בצדאיזה מלבן צבוע
אישית לא אוהבת את המחקים האלו של היפוך תמונות והפיכתם סתם בלי מטרה לגווני שחור לבן או חום לבן
אני הייתי משאירה את התמונה כך חלק

• הוסף לסימניות
זה אימון נטו, ובקו נקי בלי קשקושים כיתובים ודגלים.
אתן לא יודעןת שאנשים רוצים עיצוב?
רק היום שלחתי להדפסה אלבום של חוץ מעוצב נקי.
זה מה שאנשים רוצים ושיבושם להם.
אני שואלת על אם כבר ולא האם בכלל...

• הוסף לסימניות
על תמונה כזו, הייתי שמה אולי שלוש תמונות קטנות בצד שמאל אחת מעל השניה בצבע דומה עם קו מתאר לבן ולא את אותה התמונה בשחור לבן. השחור לבן הורס

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, תתחדשי על הלוגו החדש והצנוע.

• הוסף לסימניות
בתוך המסגרת תגדילי אותו שיהיה רק פנים עד הכתף אולי גם עד המותן תנסי ותראי איך מסתדר לך,חיתוך הרגליים שם כואב... זה גם יראה תמונה שונה
אני אוהבת את מה שעשית.

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
סורי יותר אהבתי ת'קדם.
צילומית אני הולכת לבדק ת'רעיון שלך

• הוסף לסימניות
איזה צבעים יפיםםם

גדלה הבחורה שלך....

• הוסף לסימניות
התמונה הגדולה נראת מהממת הרקע שם מצוין חבל לדעתי שאת מכסה שם את כל העומק שדה היפיפה תנסי אולי בתמונות אחרות
ועד דבר שמתי לב שעם עושים היפוך לתמונה זה נותן לה קצת עיוות קטן זה ההרגשה שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1427042:
איזה צבעים יפיםםם

גדלה הבחורה שלך....
זה בן:(
והוא לא שלי;)
תודה על המחמאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 - שירה;1427045:
התמונה הגדולה נראת מהממת הרקע שם מצוין חבל לדעתי שאת מכסה שם את כל העומק שדה היפיפה תנסי אולי בתמונות אחרות
ועד דבר שמתי לב שעם עושים היפוך לתמונה זה נותן לה קצת עיוות קטן זה ההרגשה שלי

לא זה לא מהמם שם, זה תמונת אורך שאני מוסיפה לה שתהיה רוחב .
חייבים להסתיר שם את הבלגן.
בכוונה אני מקשה על עצמי, כדי שיפתח לי את ה"שרירים".

• הוסף לסימניות
לא קראתי את התגובות מחוסר זמן, אבל כלל ראשון בעיצוב: אסור לעשות היפוך אופקי לתמונות של אנשים.
אולי את לא תשימי לב להבדל אבל תמיד נוצר שינוי קטן בהיפוך שמאוד מפריע לאנשים שמכירים את המצולם. זה נראה כמו תמונה מעוותת.

בפעם הבאה, ואת זה הצלמות בטח יודעות יותר טוב, עדיף לצלם מכל זוית אפשרית שתוכלי לשים תמונה אותנטית מזוית שונה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ככה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1427075:
לא קראתי את התגובות מחוסר זמן, אבל כלל ראשון בעיצוב: אסור לעשות היפוך אופקי לתמונות של אנשים.
אולי את לא תשימי לב להבדל אבל תמיד נוצר שינוי קטן בהיפוך שמאוד מפריע לאנשים שמכירים את המצולם. זה נראה כמו תמונה מעוותת.

בפעם הבאה, ואת זה הצלמות בטח יודעות יותר טוב, עדיף לצלם מכל זוית אפשרית שתוכלי לשים תמונה אותנטית מזוית שונה.

בהצלחה!
מעניין.
לא ראיתי הבדל כשעשיתי זאת לתמונות של הילדים שלי, אני הולכת להתעמק בענין אולי לא מידי התבוננתי.
יש בעיה נוספת שהלקוח בוחרX תמונות ,רוצה שיתקשקשו עם התמונות, ולא רוצה לבחור תמונה דומה רק הפוכה.. חבל לו על הכסף:(
תודה על הטיפ בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
יעל בגירסה האחרונה שהעלית- המריחה של התמונת אורך ברקע לא נראית טוב, ותבלוט בעין לדעתי גם לא לאנשים מהתחום.

בגדול בעיצוב אלבום- צריך לשמור על כללי הקומפוזציה הבסיסיים- ולטעמי לשחק כמה שפחות.
מה שעשית אגב חמוד מאווד, אולי אם את מתקשה עם מריחת הרקע- תתני צבע מלא בצד השמאלי של העמוד מאחורי התמונה העליונה- וכך תרויחי שאת צריכה למרוח את הרקע רק על 2/3 מהעמוד ולא על כולו.

בהצלחות!

• הוסף לסימניות
בתור מעצבת אלבומים, חשוב מאוד לשים לב...
שהעיצוב ישרת את התמונה ולא להיפך.

עיקר האלבום הוא התמונות, ולא העיצוב, אם העיצוב מוסיף לתמונות ונותן להם את הבמה הראויה, הצלחת, אם זה מוריד מערך התמונה,
לא הגעת למקום הנכון.

בנוסף, בצילומי חוץ מאוד כדאי לשמור על קו נקי ומסודר, ללא הרבה תוספות, בגלל שהתמונות עצמן מקושקשות מאוד בדר"כ.

לגבי מה שהעלת פה ספציפית, תצלמי תמונות רוחב על מנת למאלות דפים שלמים, ולא תמונות אורך + נסיון למאלות את הרקע, כי זה צורם ונראה מיד לעין,
שימי לב שבאמצע הירוק, יש פתאום שוב קצת מהשיער שלו, וחבל.
אם את נתקלת עם מצב כזה, של תמונת אורך שצריכה למלא חלל רוחבי שלם.
תכפילי את שכבת התמונה, תמרחי אותה בלי לשמור על פורפורציה על כל החלל, טשטשי את התמונה, שרק ישארו הצבעים שלה, ולאיצליחו לזהות מה מצולם בה, ושימי מסיכה של מעבר קל בין התמונת אורך לרקע... מקווה שהובנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה