כללי עיצוב

• הוסף לסימניות
שלום!

נראה לכם מוגזם לקחת על עיצוב של כתר למסיבת סוף שנה150 ש"ח על עיצוב הכתר ועל כל תמונה שאני מכניסה (לכל ילד יש תמונה בנפרד!) לכתר 35 ש"ח?

וכן על עניבה 100 ש"ח על העיצוב הראשוני ועל כל תמונה35 ש"ח???

תודה רבה מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתי לוקחת יותר על הבסיס ופחות על כל תמונה ותמונה, אבל לשיקולך.
מאד תלוי לעניין תמחור התמונות, מי צילם אותם וממילא מה האיכות שלהם -כמה תצטרכי לעבוד על תיקונים של כך תמונה ותמונה.
מוגזם? לא נראה לי.

• הוסף לסימניות
אז כמה היית לוקחת?????

זה מצלמה פשוטה ויש לי הרבה תיקונים!!

• הוסף לסימניות
אם יש הרבה תיקונים לא הייתי מורידה כ"כ במחיר בפרט שהבסיס לא יקר לדעתי.
אבל בתי ספר וכדו' בד"כ מאד חנוקים בתקציבים שלהם אז לשיקולך.

• הוסף לסימניות
אם מדובר על הכנסה של תמונה בעיגול, ולא צריבה של התמונה,
לא כ״כ מקובל לקחת 35 על כל תמונה,
הכנסה של תמונה + עיבודי צבע שלה זה פעולות טכניות פשוטות שבמקרה הכי גרוע לוקחות 5 דק׳ ובמקרה הסביר דקה וחצי. (אלא אם כן את עושה ״ניתוח פלסטי״ לכל ילד מה שאינו סביר)
לא מקובל לקחת על זה יותר מ-10 ש״ח לכל כתר, מקסימום 15.

הרבה יותר הגיוני לתמחר הפוך
להעלות את מחיר הבסיס ל-300 ל-פ-חות, שיהיה לך שווה לעבוד על בסיס מושקע.
ולקחת על הכנסת כל תמונה את המחיר ההגיוני לפעולה הזו.

אגב, גם אם לנו זה לא נראה מוגזם כי אנחנו מעריכים את העבודה שאנחנו כולנו עושים, אני לא מכירה שום לקוח שיהיה מוכן לשלם 35 להכנסת תמונה של ילד- כפול כל ילדי הכיתה, 700 ש״ח ומעלה רק עבור הכנסת 20 תמונות??? (אולי עוד לא זכיתי?) אבל כן מכירה הרבה שיהיו מוכנים לשלם גם הרבה יותר על בסיס מושקע ומעוצב כמו שצריך.
תעשי את החשבון לבד ותראי שגם אם תקחי על הבסיס 500 ש״ח ואף יותר... החשבון ללקוח יצא הרבה יותר הגיוני.

בהצלחה!

----
אני לא מכירה אותך, אבל כמובן שכל הנ״ל שונה אם את גרפיקאית ברמת על, שהלקוחות יודעים שאצלך שעת עבודה שווה 400-500 ש״ח לפחות...
(אבל נראה לי שבעז״ה ביום שאהיה ברמה הזו, לא אתלבט על נושא התמחור... :) )

• הוסף לסימניות
לפני שאת מתחילה את העבודה. תתמחרי עם הלקוחה בדיוק כמה עולה כל דבר
עוד לא מצאתי גננה שתשלם 35 שקל לילדה. בקושי 5 שקל... אז חבל שיהיו בעיות אח"כ
גם על בסיס הגנים לא משלמים מידי הרבה. מה שאני עושה בדר"כ אני לוקחת מחיר לא גבוה על העיצוב הבסיסי אבל בתנאי שזה לא אישי בשבילם כלומר, שנה אח"כ אני יכולה למכור אותו לגנים נוספים.
מה שקורה שיש לי תיקיה של הרבה עיצובים לתעודות סוף שנה וכו' כל גננה בוחרת עיצוב מוכן ומשלמת עליו מחיר סמלי כך יוצא שאני לוקחת זול על הבסיס אבל מקבלת על הבסיס הרבה פעמים וזה יוצא אפילו משתלם יותר. לגבי להכניס תמונות אני לא עושה שום תיקונים בתמונה, היום מקובל להביא צלמות והתמונות טובות בדר"כ ואז באינדזין להכניס תמונה לתוך צורה לוקח 10 דקות לגן של 35 בנות.

• הוסף לסימניות
עוד טיפ שמקל על העבודה.
אני מבקשת מהלקוחה שלכל תמונה תיתן את השם של הילדה (במקום מספר כתוב שם + משפחה)
בתמונת מחזור אני זורקת את כל התמונות בריבועים המתאימים ואח"כ בחלון הלינקים רואה איך קוראים לכל בת. זה חוסך בלבול, טעויות וזמן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאוד לכולם!!

אני עושה את זה לת"ת חדש שרוצה דברים מושקעים במיוחד ולכן אני לא מפחדת גם על המחיר, אבל בכל אופן זה לא יפה לנצל אותם ולכן שאלתי כאן.

תודה רבה!:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה