התייעצות עיקול לא מזוהה מעיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
שלום רב אשמח לעזרה היום בשיחת טלפון עם הבנקאית נודע לי שהחשבון מעוקל על ידי עיריית ירושלים בשל אי תשלום ארנונה יש לציין שמעולם לא גרתי בירושלים לא בשכירות ולא היה לי נכס שם ואני לא יודע מה הם רוצים ממני ולא קיבלתי הודעה מוקדמת הסכום הוא 84 אלף שקל מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יתקעו לי התשלומים של המשכנתא גם כן

• הוסף לסימניות
תפנה לעיריית ירושלים תבדוק מה הסיפור

• הוסף לסימניות
עיריית ירושלים הם רשעים!!
הם מעקלים חשבון בלי שום התראה מראש!!
יום אחד גילינו שהחשבון שלנו מעוקל, לקח זמן עד שהצלחנו לקבל מידע, מי עיקל את החשבון שלנו.
אחרי שכבר גילינו, לא ידענו מאיפה זה נחת עלינו! אנחנו לא גרים בירושלים, ולא היתה שום סיבה לכך.
רק אחרי כשבועיים הצלחנו לעלות על המידע: בעלי מכר את הרכב שלו. ולפני שהרכב נמכר, הקונה נסע עם הרכב לירושלים, וחנה במקום אסור.
היות והרכב עדיין היה על שמנו, באותה שעה. הם עיקלו את החשבון שלנו, בלי שישלחו בכלל מכתב עם קנס!

• הוסף לסימניות
עיריית ירושלים הם רשעים!!
הם מעקלים חשבון בלי שום התראה מראש!!
יום אחד גילינו שהחשבון שלנו מעוקל, לקח זמן עד שהצלחנו לקבל מידע, מי עיקל את החשבון שלנו.
אחרי שכבר גילינו, לא ידענו מאיפה זה נחת עלינו! אנחנו לא גרים בירושלים, ולא היתה שום סיבה לכך.
רק אחרי כשבועיים הצלחנו לעלות על המידע: בעלי מכר את הרכב שלו. ולפני שהרכב נמכר, הקונה נסע עם הרכב לירושלים, וחנה במקום אסור.
היות והרכב עדיין היה על שמנו, באותה שעה. הם עיקלו את החשבון שלנו, בלי שישלחו בכלל מכתב עם קנס!
מי מעקל חשבון בגלל חניה?

• הוסף לסימניות
מה טוענים בעיריית ירושלים?
תנסה כמה שיור מהר לתפוס אותם כי הדברים האלו יכולים להיות סחבת ובאת שלא יעשו בעיות עם המשכנתא והכל

• הוסף לסימניות
לא מעקלים את החשבון על סכום של קנס לחניה, מקסימום מעקלים סכום בשווי הקנס, קרה לי עם חוב שכוח לביטוח לאומי (דווקא שווה עם הריבית זכות שמקבלים עליו :) )

• הוסף לסימניות
מי מעקל חשבון בגלל חניה?
כל עירייה מעקלת את החשבון אם לא משלמים בזמן מאיזה זמן שהם מחליטים
ואז כשהם גובים את הסכום הם מוסיפים הוצאות של עו''ד
וזה חוצפה של ממש כי גם אם המכתבים נשלחו ולא הגיעו ליעד או שלא היו בבית מבחינתם כאילו הם שלחו את המכתבים

• הוסף לסימניות
שלום רב אשמח לעזרה היום בשיחת טלפון עם הבנקאית נודע לי שהחשבון מעוקל על ידי עיריית ירושלים בשל אי תשלום ארנונה יש לציין שמעולם לא גרתי בירושלים לא בשכירות ולא היה לי נכס שם ואני לא יודע מה הם רוצים ממני ולא קיבלתי הודעה מוקדמת הסכום הוא 84 אלף שקל מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יתקעו לי התשלומים של המשכנתא גם כן
יש לכם רכב?
קיבלתם פעם דוח מעירית ירושלים?

• הוסף לסימניות
רק הערה אחת לכל הלחוצים.
עיקול לא נותן לעשות העברות ולא נותן להוציא מזומן.
אבל חיובים יורדים כרגיל וגם צ'קים או חיובי אשראי (לא דיירקט).
תיאורטית אפשר לרשום צ'ק למישהו אחר ולפרוט למזומן והכל טוב.
הניסיון שלי עם עיקול של עיריית ירושלים.

• הוסף לסימניות
לא מעקלים את החשבון על סכום של קנס לחניה, מקסימום מעקלים סכום בשווי הקנס, קרה לי עם חוב שכוח לביטוח לאומי (דווקא שווה עם הריבית זכות שמקבלים עליו :) )
בעיקרון הצו הוא עיקול על כל החשבון
אם סניף הבנק מבין עניין הוא מעביר את סכום העיקול לפק''מ ומעקל רק אותו, אבל זה תלוי בטוב ליבו.

• הוסף לסימניות
השאלה גם כשאבטל את העיקול אם המשכנתא תחזור מה אני אעשה עם הריבית פיגורים ואם יהיה עלי רישום של BDI שלילי בגלל העיקול סרק הזה

• הוסף לסימניות
השאלה גם כשאבטל את העיקול אם המשכנתא תחזור מה אני אעשה עם הריבית פיגורים ואם יהיה עלי רישום של BDI שלילי בגלל העיקול סרק הזה
אתה יכול ליצור קשר עם הבנק המשכנתאות, ולשאול איך אתה יכול לשלם את המשכנתא החודש בהעברה ישירות לחשבון המשכנתא

• הוסף לסימניות
ממש לא!
הם עיקלו לנו את כל החשבון
וביינו באמצע תהליך של קניית ומכירת דירה. והיה בבנק סכום של כ-100 אלף ש"ח, והכל עוקל!!
וחא קיבלנו אפילו הודעה אחת!
היינו צריכים כמעט עבודת בלשות, כדי להבין מי המעקל, ולמה

• הוסף לסימניות
שוב, כשעיריית ירושלים עיקלו לי את החשבון (בעקבות חוב ארנונה) יצא לי חיוב משכנתא וחיוב אשראי ולא חזר לי כלום. המשמעות היחידה היא שאי אפשר להוציא מזומן, לעשות העברות, ולשלם עם דיירקט. כך מניסיוני.

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם בן שלומד בישיבות בירושלים?
אם כן בירושלים צריכים לשלם ביטוח תלמידים מול העיריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה