עיקור/ביטול אופצית צפיה בסרטים במחשב

• הוסף לסימניות
יש חיה כזאת?

איך?

• הוסף לסימניות
למחוק תוכנות צפיה

• הוסף לסימניות
אבל אז גם לא תוכלי לשמוע מוזיקה דרך המחשב,

• הוסף לסימניות
יש להסיר את כל תוכנות המדיה חוץ מכאלו של אודיו בלבד

• הוסף לסימניות
אבל תמיד יוכלו להתקין מחדש
חשבתי אולי על תוכנת חסימה עם ססמא או אפילו עיקור
הבנתי שיש חברות גדולות שהעובדים לא יכולים להוריד/לצפות בסרטים

• הוסף לסימניות
אבל תמיד יוכלו להתקין מחדש
חשבתי אולי על תוכנת חסימה עם ססמא או אפילו עיקור
הבנתי שיש חברות גדולות שהעובדים לא יכולים להוריד/לצפות בסרטים

• הוסף לסימניות
מה שאני חושב שהדרך הכי טובה זה מחיקת הקודקים של וידיו, והגבלת התקנת תוכנות חדשות, אבל תמיד מי שמתמצא במחשבים יכול לעקוף את זה.

הערה: את האמת, אני מחפש כבר בחצי שעה האחרונה איך מוחקים קודקים ולא מצליח למצוא מילה וחצי על זה, אז אולי זה לא פיתרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2026912:
מה שאני חושב שהדרך הכי טובה זה מחיקת הקודקים של וידיו, והגבלת התקנת תוכנות חדשות, אבל תמיד מי שמתמצא במחשבים יכול לעקוף את זה.

הערה: את האמת, אני מחפש כבר בחצי שעה האחרונה איך מוחקים קודקים ולא מצליח למצוא מילה וחצי על זה, אז אולי זה לא פיתרון.

יש תוכנות צפיה ניידות שניתן להפעיל ישירות מדיסק און קי, ללא התקנה, אז גם זה לא פיתרון.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בקרת הורים שלא מאפשר הפעלת תוכנות מחוץ לרשימה לבנה. אבל אני לא יודע האם זה גם מגביל תוכנות פורטייבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;2026931:
יש תוכנות צפיה ניידות שניתן להפעיל ישירות מדיסק און קי, ללא התקנה, אז גם זה לא פיתרון.

בעיקרון אם אתה מוחק הקודקים, הרבה תוכנות צפייה יפסיקו להיות שימושיים, בגלל זה כתבתי שזה לא למישהו שמתמצא, בגלל שהוא יודע איזהו תוכנות לא צריכים קודקים.

• הוסף לסימניות
בישיבה שלי יש מחשב הנועד לצרכי כתיבת חידושי תורה וכו'
כדי למנוע ראיית וידאו פשוט נכנסתי להסרת תוכנות הפעל או בטל תוכנות windows ושם הורדתי את מדייה פלייר מדייה סנטר ועוד מדייה שאני לא זוכר את שמו , ככה אי אפשר גם לראות את הקובץ בתצוגה מקדימה, לאחמ"כ הופעל שירות UAC המגביל מאוד בהתקנת תוכנות ובקרת הורים ולתת גישה לחשבון הרגיל בלבד , כדי למנוע שינוים גם במקרה של התקנות וכו' השתמשו בזה shadowdefender זה כעין דיפ פריז והרבה יותר משוכלל , שבו אפשר להוסיף חריגים , לדוגמא אני השתמשתי איתו כדי לאשר חריג שבכל המחשב יהיה אפפשר לשמור התקייה אחת בלבד ולא הכל נמחק!! מונע מהריססת המחשב שינוי הגדרות, וכמובן שאתם לא תעשו זאת על כל הכוננים רק על כונן C (במידה ויש שני מחיצות) , וכיום המחשב הוא דגם חזו"א האמת היא שמנעתי דרך הגרופ פוליסי החלפת רקע שולחן עבודה ערכתי להם את תפריט ההקשר וכו', עד כאן הגעתי,

שאלה למומחים מה יהיה אם אכנס לריג'סטרי ואמחק תחת תקיית ROOT את כל סיומות הקבצים של הוידאו מה יהיה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה