בריאות עירוי ברזל-אשמח להסבר.

• הוסף לסימניות
אצלי לא עזר לא ונופר ולא פריגנט (בהריון)
בקושי העלה לי
הבנתי שזה משפיע על כל אישה אחרת
הונופר הוא באמת 6 פעמים (כל פעם כמות קטנה)
פרנג'קט- זה פעם אחת או 2 (הוא עולה מאוד יקר )
אם משמעותי לך תבדקי גם את זה
אני הייתי בשוק לשמוע מה המחיר של הפרנג'קט (ובסוף הוא גם לא עזר)

• הוסף לסימניות
אצלי לא עזר לא ונופר ולא פריגנט (בהריון)
בקושי העלה לי
הבנתי שזה משפיע על כל אישה אחרת
הונופר הוא באמת 6 פעמים (כל פעם כמות קטנה)
פרנג'קט- זה פעם אחת או 2 (הוא עולה מאוד יקר )
אם משמעותי לך תבדקי גם את זה
אני הייתי בשוק לשמוע מה המחיר של הפרנג'קט (ובסוף הוא גם לא עזר)
מה זה הרבה אצלך?
אני שילמתי על פרינג'קט 130 ש"ח לבקבוקון, העלה לי משמעותית! (מהמוגלובין 9 ל- 14!)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל העירויים האלה מהניסיון שלי מעלה במידי אבל לא עוזר לתווך ארוך
ואחרי הרבה נסויים הברזל הזה היה היחיד שעזר לי ולאמא שלי ולדוד שלי אחרי שהוא היה בערך ב3 והוא טבעי לגמרי ומה שהכי כיף אין תופעות לוואי
מה שכן זה לוקח זמן עד שזה עולה אפילו חודש אבל מהתחלה שמתחילים לקחת מרגישים בן אדם חדש ממש ממליצה

• הוסף לסימניות
כל העירויים האלה מהניסיון שלי מעלה במידי אבל לא עוזר לתווך ארוך
ואחרי הרבה נסויים הברזל הזה היה היחיד שעזר לי ולאמא שלי ולדוד שלי אחרי שהוא היה בערך ב3 והוא טבעי לגמרי ומה שהכי כיף אין תופעות לוואי
מה שכן זה לוקח זמן עד שזה עולה אפילו חודש אבל מהתחלה שמתחילים לקחת מרגישים בן אדם חדש ממש ממליצה
זה תלוי אישה...
לי לא היה מה שלא ניסיתי וברזל רק צנח...
הפרינג'קט העלה לי מ9 ל14, שנה וחצי אחרי ואני ב13...

• הוסף לסימניות
רק אל תתיאשו,
אני אחרי שנים של נסיונות, יש לי בבית כמעט חנות לתוספי ברזל,
ברזל באדמה ומנות דם,
בסוף מצאתי את מה שמעלה לי את הברזל,
וכמובן לא לשכוח לקחת בי 12, שעוזר לספיגה. אני לוקחת בזריקות.

• הוסף לסימניות
חברה סיפרה לי שרק המיץ של הרבנית קנייבסקי זה מה שעזר לה לברזל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה