- הוסף לסימניות
האם התנסית בזה?
מה יש לך לומר??
לא אוכלת שום בשרים כמעט והברזל ברצפה...... (יותר נמוך מ-10........)
לא סובלת שום תוסף ברזל, הספאטון בטעם חלודה
הכדורים עם תופעות
מה עושים?? חלשה כמו סמרטוט.....
האם התנסית בזה?
מה יש לך לומר??
הכדורים עם תופעות
ואחרי כל תיאורי התלאות, שלא לומר הזוועות הללו, עדין עדיף לכן העירוי הזה מאשר צריכה הגיונית של מזון עשיר בברזל???
![]()
היא צודקת.יא אמרה לי שזה מסוכן ואפשר לקבל הרעלת ברזל.
לכן שאלתי את הרופאה ע"כ.היא צודקת.
מכירה משהי שהרגישה זוועה. לא ידעו מה יש לה.לכן שאלתי את הרופאה ע"כ.
ובהגיון שלי - גם בעירוי ברזל נותנים ברזל יותר מהכמות היומית המומלצת.. ונותנים למי שזה נמוך
חשוב לא לקחת תקופה ארוכה יותר מהמומלץ, אני לקחתי פחות מחודש ועלה בכמספר וחצי
אגיד לך מה עשיתי:
לקחתי כל יום בין כדור לשני כדורים של ויטמין B12
+ פלורויטל וספאטון (הטעם שלו גרוע, וגם גיליתי שכדי להגיע ל100% מהמנה המומלצת צריך 3 ביום! אז פשוט עברתי באלגנטיות לברזל של אלטמן + פלורויטל שהטעם שלו בסדר גמור)
כל יום בין 20-30 CC של פלורויטל + מנה אחת של אלטמן / 1-2 ספאטון
בנוגע לוונופר - ביקשתי מהרופאה שלי בעקבות המלצה של רותי, אבל לא קיבלתי התראה שהיא ענתה לי לפניה באינטרנט ועד שגיליתי שמחכה לי שם הפניה לעירוי ברזל עבר זמנו. בכל מקרה ב"ה עלה לי באופן שציינתי לעיל.
תודה לכולן,
החכמתן אותי מאוד!!
דבר אחד לא הבנתי אני בחודש החמישי יש עוד קצת זמן עד ללידה,
אני רוצה ערוי בשביל להרגיש טוב לא חשבתי עדיין על לבוא ללידה עם ברזל גבוה....
קודם מענין אותי העכשיו,
(במיוחד שעד עכשיו אני עם הקאות וכ' והייתי כבר מאושפזת, ירדץי 10 ק''ג......)
מומלץ מאדהאם התנסית בזה?
מה יש לך לומר??
הכדורים עם תופעות
מומלץ מאד תהיי אח"כ בן אדם אחר.האם התנסית בזה?
מה יש לך לומר??
הכדורים עם תופעות
פדואלה- אולי תחכימי אותי האם עדיף לעשות ביטוח בריאות חיצוני?(לי יש ביטוח פרטי ב"מגדל", ונתנו החזר של 300)
אז יש לך היפראמזיס! למה לא אמרת קודם? ברוכה הבאה למועדון.
אם יש לך הקאות קשות עד כדי ירידה במשקל ואשפוז, קשה להאמין שברזל דרך הפה יצליח להיספג ולהשפיע במשהו.
וונופר - זה עירויי הברזל. קונים אותם, בקבוקונים קטנים מזכוכית, בבית מרקחת עם מרשם, ומביאים לאחות שתשים בעירוי.
פלורויטל - תוסף ברזל שלוקחים דרך הפה.
אלטמן קומפורט - גם הוא תוסף ברזל, שלוקחים דרך הפה. הוא מגיע בצורת אבקה כמו תססן.
ספאטון - כנ"ל. תוסף ברזל דרך הפה. מגיע בצורת נוזל לשתיה.
שלושת האחרונים נקנים בכל בית מרקחת/בית טבע, בלי מרשם. אבל כאמור, אם יש לך הקאות קשות, לא בטוח שתוספים כאלו יעזרו לך.
יש לאחותי חברה שאושפזה כבר כמה פעמים עם הפראמזיס קשה. היא ממש לא יכלה לאכול ולשתות והגיעה לתת משקל....אכן כן היפראמזיס הכי קשה שיכול להיות........
שמחה לשמוע שיש בכלל מי שמכיר את זה......
וטוב להתעודד שאין לי כ''כ מה לנסות עוד דברים כי זה פשוט לא נספג.....
אכן כן היפראמזיס הכי קשה שיכול להיות........
שמחה לשמוע שיש בכלל מי שמכיר את זה......
וטוב להתעודד שאין לי כ''כ מה לנסות עוד דברים כי זה פשוט לא נספג.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים