לימוד נהיגה עירור על טסט! דחוף מאוד!!!

• הוסף לסימניות
שלום רב!!!
נכשלתי בטסט
על דבר מגוחך מאוד
וכמובן שהטסטר הוסיף עוד כמה פרטים שלא היו ולא נבראו

א קיצע'ר, אשמח לקבל מידע בדחיפות, אם מישהו עשה ערור והצליח לו, וכן אם אפשר לערב בסיפור עורך דין או עסקן,
וכן מה לכתוב בעירור

זה דחוף לי מאוד
אשמח לקבל מענה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון חייב שהמורה יצודד לטובתך, אם הוא משכנע שאין עניין (או שפשוט אין לו כח העניין נהיה יותר מסובך)

יש מקרים שערעור מתקבל (מניסיון), תבקשו לראות את התיעוד של הטסט, ושמישהו שמבין (מומלץ המורה) יבוא לצפות יחד איתכם.
עורכי דין ועסקנים פחות יכולים לעזור, מה שצריך זה לראות את ההסרטה ולהוכיח שמה שנכתב אינו נכון.

וכמובן- לא לקבוע טסט נוסף!!! (ברגע שמשלמים אגרה כבר אין אופציה לערער)

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון חייב שהמורה יצודד לטובתך, אם הוא משכנע שאין עניין (או שפשוט אין לו כח העניין נהיה יותר מסובך)

יש מקרים שערעור מתקבל (מניסיון), תבקשו לראות את התיעוד של הטסט, ושמישהו שמבין (מומלץ המורה) יבוא לצפות יחד איתכם.
עורכי דין ועסקנים פחות יכולים לעזור, מה שצריך זה לראות את ההסרטה ולהוכיח שמה שנכתב אינו נכון.

וכמובן- לא לקבוע טסט נוסף!!! (ברגע שמשלמים אגרה כבר אין אופציה לערער)

המון הצלחה!
אם העירור התקבל
אז יש לי עוד מבחן או שמיד אני מקבל רישיון?

• הוסף לסימניות
שאתה חושב שהטסטר טעה ואתה רוצה להוכיח את זה שיראו את הסרטונים של הטסט

• הוסף לסימניות
מה אני צריך לכתוב בעירור?
את הסיבה, תרשום שלדעתך מפורט בדו"ח נתונים לא מדויקים.
הצפיה בתיעוד היא שלב שלפני הערעור (כי לפעמים לא באמת מצליחים לזכור/ לשים לב לדברים שהיו)

שאתה חושב שהטסטר טעה ואתה רוצה להוכיח את זה שיראו את הסרטונים של הטסט
זה לא הם רואים, קודם כל הנבחן מגיע לראות עם מלווה שהוא בוחר, אם אח"כ הוא באמת מחליט להגיש ערעור הם מסתכלים עם ההסרטה.

• הוסף לסימניות
היתה לי ההערה אחת לא היתה לי שום התערבות פיזית אלא רק מילולית ישבתי עם המורה נהיגה ולא ראינו על מה הטסטר מדבר
פשוט לא היה ולא נברא!!!!
הגשתי עירור וכמובן לא התיחסו אחרי בירור מעמיק רוב העירורים אינם נצפים כלל (הראיה שזה היה ביום שישי ממש אחרי צהרים וכבר על מוצאי שבת קיבלתי תשובה זה אומר שאף אחד לא עובר על זה)

• הוסף לסימניות
היתה לי ההערה אחת לא היתה לי שום התערבות פיזית אלא רק מילולית ישבתי עם המורה נהיגה ולא ראינו על מה הטסטר מדבר
פשוט לא היה ולא נברא!!!!
הגשתי עירור וכמובן לא התיחסו אחרי בירור מעמיק רוב העירורים אינם נצפים כלל (הראיה שזה היה ביום שישי ממש אחרי צהרים וכבר על מוצאי שבת קיבלתי תשובה זה אומר שאף אחד לא עובר על זה)
אולי כדאי לדבר איתם ישר
אם זה באמת ככה כמו שכתוב זה אמור להצליח ולא להתייאש

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לדבר איתם ישר
אם זה באמת ככה כמו שכתוב זה אמור להצליח ולא להתייאש
תודה רבה!
מי זה איתם
אני באמת באמצע משרד הרישוי שולח לתחבורה והתחבורה שולח לרישוי
בקיצע'ר אף אחד לא לוקח אחריות
מתוסכל ואין על מי להפיל את העצבים אתה בידם שלהם

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מי זה איתם
אני באמת באמצע משרד הרישוי שולח לתחבורה והתחבורה שולח לרישוי
בקיצע'ר אף אחד לא לוקח אחריות
מתוסכל ואין על מי להפיל את העצבים אתה בידם שלהם
תשאל את המורה נהיגה הוא ישלח אותך למי שצריך, יש לו גם אינטרס לעזור לך אם הוא גם ראה שלא היה כלום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הערה אחת
לא רק מה שלמטה זה הערה אלא כל המלל עם המספרים בסוגרים זה הערות!

• הוסף לסימניות

🧾 מה זה ערעור על טסט?​

ערעור על תוצאה של מבחן נהיגה (טסט) נועד לבחון אם הייתה פגיעה בהגינות או בטוהר הבחינה. זה לא נועד לבדוק אם אתה "יודע לנהוג", אלא אם המבחן עצמו התנהל כשורה.

📬 איך מגישים ערעור?​

הגשה:​

• הערעור מוגש למשרד הרישוי האזורי שבו ביצעת את הטסט.
  • תוך 72 שעות (3 ימים) ממועד הטסט.
  • אפשר לשלוח בדוא"ל או ידנית. עדיף לשלוח עם אישור קבלה.

יש לכלול בערעור:​

1. פרטיך המלאים: שם, ת"ז, תאריך הטסט, מספר הטופס.
  2. שם הטסטר (אם ידוע), והמורה המלווה.
  3. תיאור מפורט של מה שקרה: נקודות שנויות במחלוקת, דברים שהטסטר אמר או עשה.
  4. טענות מדויקות: מה לא היה נכון בדו"ח הטסטר? איפה הוסיף דברים שלא קרו?
  5. נספחים (אם יש): מכתב מהמורה שלך, תיעוד, הקלטה (אם יש), וכו'.

✍️ ניסוח מוצע לערעור:​

לכבוד משרד הרישוי / אגף הרישוי,
הנדון: ערעור על תוצאת מבחן נהיגה שנערך בתאריך ___
אני, [שם מלא, ת"ז], נבחנתי ביום [תאריך] למבחן נהיגה מעשי (טסט), ע"י הטסטר [שם אם ידוע].
לטענתי, הכשלת המבחן נעשתה על רקע שגוי, וכן דו"ח הטסטר כלל פרטים אשר לא התרחשו בפועל.
לדוגמה, נכתב כי "_____", אך בפועל [תיאור האמת].
כמו כן, הטסטר טען כי [משהו נוסף], על אף ש[טענה שלך].
אני מבקש לערער על תוצאת הטסט, מאחר ואני סבור שההחלטה אינה משקפת את מהלך המבחן האמיתי ונעשו בו עיוותים.
אבקש לקיים בדיקה מחודשת של ההחלטה, או לחלופין לאפשר ביצוע מבחן נוסף.
בתודה מראש,
[שמך וחתימה]

⚖️ אפשר לערב עורך דין?​

כן, אך לרוב לא משתלם כלכלית, אלא אם מדובר במקרה קיצוני או בטסטים חוזרים רבים.
עסקן או מכר בתחום לפעמים יכול להכווין או לבדוק לך פרטים לא רשמיים — זה תלוי מי, אבל אין על כך תוקף חוקי.

📌 חשוב לדעת:​

• הסיכוי שהערעור יתקבל נמוך יחסית, אלא אם יש באמת סתירה בולטת או תיעוד משמעותי.
  • אפשר גם לבקש בחינה חוזרת מבלי להמתין זמן רב – במקרים חריגים.

✅ טיפים:​

• דבר עם המורה שלך – לעיתים הם יכולים להגיש ערעור עבורך (בתור גורם מקצועי).
  • אם יש עוד תלמידים שטוענים שהטסטר הזה בעייתי – זה שווה להזכיר.
  • שמור עותק מכל פנייה שאתה מגיש.

• הוסף לסימניות
אני אחרי 6 טסטים אני יודע קצת במה מדובר
הייתה הערה אחת בלבד
בכיף אצלנו עברו יותר מ8 טסטים והיינו בעירעור
להלה הסביר לנו שכל המלל זה הערות גם שזה נראה הצלחות ...אז לא זה עניין של שפה
והמון טועים בזה גם מורי נהיגה
הטסטר כותב הערות לעצמו גם אם לא העיר לך!!!

• הוסף לסימניות
מי שבודק את ההערעורים אינו בודק חיצוני אלא בוחנים נוספים מאותה חברה ומאותו סניף,
כך שהסיכוי שהם יעבירו טסט שחבר שלהם פסל אפסי,
והם לא נותנים דין וחשבון לאף אחד, כך שלא אכפת להם.

• הוסף לסימניות
אלה גם נחשבים הערות?

1752098177396.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה