עזרה עיריה שמטרידה בחינם

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים טובות התגוררתי לתקופה מסוימת בעיר ביתר ומשום כך אני רשום במשרדי האוכלוסין וההגירה שלהם, ומשכך אני מקבל צינטוקים מקו המידע של העיריה על ללא עול בכפי.
נוסף לכך, בתקופה האחרונה אני מקבל מידי פעם צינטוק גם מקו "הסיעה החסידית - מיט א ברען" שע"י עירית ביתר ללא שום יכולת התנתקות, אשמח לעזרה "עניינית" כיצד נחלצים מידיהם, ומתנתקים משני הקוים הללו...
נ.ב. אני לא יכול להכניס אותם לרשימת דחיה, וכן... מטריד אותי שמצנטקים לי סתם (ומי שלא מבין למה זה מפריע לי אז בבקשה שיפתח שרשור נוסף לדון בנושא, בשרשור זה אני רק מעונין בעזרה כיצד יוצאים מהרשימה הנ"ל, ומי שיוכל לעזור לי בזה בצורה עניינים תבוא עליו הברכה).

• הוסף לסימניות
נוסף לכך, בתקופה האחרונה אני מקבל מידי פעם צינטוק גם מקו "הסיעה החסידית - מיט א ברען" שע"י עירית ביתר ללא שום יכולת התנתקות, אשמח לעזרה "עניינית" כיצד נחלצים מידיהם, ומתנתקים משני הקוים הללו...
נ.ב. אני לא יכול להכניס אותם לרשימת דחיה, וכן... מטריד אותי שמצנטקים לי סתם (ומי שלא מבין למה זה מפריע לי אז בבקשה שיפתח שרשור נוסף לדון בנושא, בשרשור זה אני רק מעונין בעזרה כיצד יוצאים מהרשימה הנ"ל, ומי שיוכל לעזור לי בזה בצורה עניינים תבוא עליו הברכה).
מטריד גם את מי שגר בביתר....
אולי תנסה להשאיר הודעה בשלוחה 9

• הוסף לסימניות
תשלח אימייל לכאן
gedalya @ betar-illit.muni.il (להוריד רווחים)
ותבקש שיסירו אותך
זה האימייל של סגר"ע יו"ר "הסיעה החסידית - מיט א ברען" :LOL:, מהניסיון שלי הוא עונה מהר , וגם דברים שלא בתחום טיפולו הוא מעביר לגורם המתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה