כללי עיריית בית שמש ופרוג מכריזים על תחרות

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הנהלת פרוג, ועיריית בית שמש שמחים להזמניכם להשתתף בתחרות לוגו לחגיגות ה 60 של עירית בית שמש.
בעיריית בית שמש רואים את שישים שנות קיום עירם המוצלחת כהתחלה בלבד - למשהו הרבה יותר גדול, פורח, וכו' הן ברמת תוכנית הרחבת והכפלת שטחי הדיור בעיר בצורה משמעותית, והן ברמת הפעילות הכלכלית של העיר ואיזורי הפיתוח התעשייתי.

לרגל ציון שנת ה 60 יוצאים בעיריית בית שמש עם סדרת אירועים חגיגים, כאשר במהלך החגיגות יתנו ביטוי חזק לתחושת העשיה המינוף וההתקדמות במהלך שנות העיר, וכן בתוכניות העיריה לעתיד הקרוב.

בקיצור, שנסו מותניים, חדדו עכברים, מקלדות וכו' ועצבו לוגו מקורי חגיגי שאולי יתנוסס במשך כל חגיגות השישים, ואולי תרויחו גם פרס כספי וחשיפה מכובדת.

כל הפרטים כאן במודעה.

צפה בקובץ המצורף 83228

נ.ב. מכיון שאנו רואים את האתגר הזה כצורך קהילתי ולא כמשהו עסקי, נשמח מאד לראות השתתפות רחבה מקרב חברי האתר. כמו כן, נשמח אם תשלחו אלינו למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> את הדוגמאות שאתם שולחים למייל המצויין במודעה. כמובן שהזוכה המאושר יקבל מעבר לפרס הכספי גם חשיפה ופרסום כאן בפרוג, ובטקס שיערך ע"י עיריית בית שמש.

שימו לב: חובה לשלוח את הלוגו למייל המצויין במודעה (דוברות עיריית בית שמש), כמו כן הלוגו יבחר על ידי שופטים מקצועיים המוכרים לנו מתחום העיצוב.

קבצים מצורפים

• beit_shemesh.jpg
    KB 167.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בלי קשר ללוגו...
מה אתם אומרים על המודעה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;514100:
אכן זה מקובל לעשות תחרות ללוגואים מסוג זה.
להזכירכם גם הלוגו המפורסם של חגיגות ה 60 לישראל נבחר בתחרות.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1163912/1,1

אז שיהיה בהצלחה, חברים!

א. עם כל הכבוד לבית שמש (וכתושב בית שמש יש לי מידה מסויימת של כבוד), אין להשוות בין החשיפה שאותה קיבל הזוכה בתחרות 60 שנה לישראל לבין תחרות 60 שנה לבית שמש.

ב. ההבדל השני הוא הזכיה הכספית, שבתחרות 60 שנה לישראל היתה משמעותית בהרבה. -הזוכה במקום הראשון קיבל פרס כספי של 15 אלף שקל; המקום שני זכה ב-10 אלף שקל; והמקום השלישי לקח 5,000 שקל.
גם שאר המועמדים הסופיים שנבחרו ע"י הוועדה, זכו בפרס של 1000 שקל כל אחד.

• הוסף לסימניות
תגובתי מחולקת ל-2:

כל הכבוד לפרוג שיוזמים שיתופי פעולה ומעניקים הזדמנות למעוניינים להתנסות בעבודה מסדר גודל כזה.

התמיהה שלי היא על עיריית בית שמש שנרתמת למהלך כזה על מנת לחסוך בכסף, ומציעה סכום מגוחך כפרס, בשעה שעיריות אחרות באותו סדר גודל (מודיעין למשל) משקיעות עשרות אלפי שקלים ויותר במהלכים דומים.
ומבלי להעליב את אלה מבין חברי הפורום שכבר העלו לוגואים, חבל לי שעיריה מכובדת כמו בית שמש בוחרת להסתפק ב"קשקשתי משהו בכמה דקות" (במחילה, את זה אתם אמרתם...) עבור חגיגות ה-60 שלה. ממש לא ברור לי.

• הוסף לסימניות
זה נראה שזה נעשה בכמה דקות... תשי"ע ? ? ??

אבל זה נראה יותר טוב מכל הקודמים שעשו בכמה דקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;514172:
זה נראה שזה נעשה בכמה דקות... תשי"ע ? ? ??

אבל זה נראה יותר טוב מכל הקודמים שעשו בכמה דקות

זה ההוכחה שזה נעשה בכמה דקות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;514101:
קישקוש ראשוני של כמה דקות....

מה אתם אומרים על הכיוון?

הלוגו מעולה ביותר, אני כבר לא יודע מה לעשות אחריך. אבל בכללית קצת צפוף ומבולגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסים;514251:
5 דקות עבודה ו0 ציפיות. זה מה יצא.

מקסים! הפסים מהצדדים של ה-60 נראים כסוגריים, הייתי מורידה אותם!

• הוסף לסימניות
הלוגו של מיג מעולה.
בפונטים הייתי קצת יותר חושב איך להתאימם אחד לשני.

• הוסף לסימניות
משהו לא ברור כאן:
התחרות היתה אמורה להסתיים בט"ו בשבט. אז מה קרה ש'פרוג' נכנס פתאום לתמונה.
ולמה להעלות כאן לוגו שאתה מתחרה עליו? כדי לתת רעיונות טובים למתמודדים נוספים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומאית;514339:
משהו לא ברור כאן:
התחרות היתה אמורה להסתיים בט"ו בשבט. אז מה קרה ש'פרוג' נכנס פתאום לתמונה.
ולמה להעלות כאן לוגו שאתה מתחרה עליו? כדי לתת רעיונות טובים למתמודדים נוספים???

אני גם מתקשה להבין: הכנתי לוגו, לדעתי מאד מקצועי, אבל קל מאד לביצוע. ואני לא מעיזה להעלות אותו כי הרי מישהו עלול לנסות לחקות אותו ולשלוח... מצד שני, יש לי את החשש שמישהו יבצע רעיון דומה מבלי לראות את שלי - ואז אני זאת שאחשב למעתיקה!

זאת ממש דילמה. לדעתי עדיף להסיר את כל התגובות באשכול ולהשאיר רק את פרטי המבצע.
פרוג, לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;514344:
אני גם מתקשה להבין: הכנתי לוגו, לדעתי מאד מקצועי, אבל קל מאד לביצוע. ואני לא מעיזה להעלות אותו כי הרי מישהו עלול לנסות לחקות אותו ולשלוח... מצד שני, יש לי את החשש שמישהו יבצע רעיון דומה מבלי לראות את שלי - ואז אני זאת שאחשב למעתיקה!

זאת ממש דילמה. לדעתי עדיף להסיר את כל התגובות באשכול ולהשאיר רק את פרטי המבצע.
פרוג, לתשומת ליבכם.

אכן. גם אני שקדתי על לוגו מקצועי. והזדרזתי לסיימו לפני ט"ו בשבט. ופתאום. אני רואה שהכל מתחיל מההתחלה. אולי, אפילו, יש בזה משהו לא חוקי?

• הוסף לסימניות
אתם צודקים!!!

דובר עירית בית שמש פנה אלינו בבקשה שנשתתף. לא ידוע לי על מועד סיום של טו בשבט, יתכן שהם החליטו להאריך את התחרות. ולפרסם בצורה ממוקדת יותר לאנשי המקצוע דרך פרוג.

בכל מקרה אני מסיר את התגובות עם הלוגואים שהעלו כבר לכאן.
אני מבקש מאד שמי ששלח/ה לעיריית בית שמש, שישלח גם אלי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> כדי שבסיום התחרות נעלה את הלוגואים בצורה מסודרת לאשכול כאן באתר, ונתן גם לחברי האתר להביע דעה.
כמובן שמה שישלח אלי לאימייל ישאר חסוי ולעיני בלבד, עד למועד הפרסום.

בהצלחה לכולם
חיים דיקמן
פרוג.

• הוסף לסימניות
מחקתי 10 תגובות עם סמלים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאין מה להשוות את הפרסים של מדינת ישראל, שהסיכוי לתחרות היה הרבה יותר קטן.
בס"ה הפניה כאן יותר ממוקדת ולקהל יותר מצומצם הן מההיבט המגזרי, והן מההיבט הטקסי שלא מדובר כאן בסמל למדינה או משהו קבוע לאורך שנים.
אגב, לא זכורה לי תחרות לוגו למעצבים מעירית מודיעין עם פרס של עשרות אלפי שקלים, אשמח באם נעמה תאיר את עיננו, לדעתי אלפיים שקל זה סכום נאה, אבל ההשתתפות בתחרות היא בעיקר בשביל הכיף, האתגר, והפרסום. במיוחד שלא מדובר על משהו עסקי או משהו קבוע אלא משהו סימבולי חגיגי, קהילתי וכו'

• הוסף לסימניות
חופן השראה ללוגואים לציון 'חגיגות שנים'

קחו חופן לוגואים חגיגים לשם ההשראה והאוירה.

לוגו עשור למדינת ישראל (בתמונה הלוגו על עטיפת תקליט הנושא את נאום בן גוריון)
צפה בקובץ המצורף 83331

לוגו 60 שנה למדינת ישראל
צפה בקובץ המצורף 83323

לוגו 100 שנים לתל אביב
צפה בקובץ המצורף 83330

לוגו 120 שנה לרחובות
צפה בקובץ המצורף 83329

לוגו 60 לאילת
צפה בקובץ המצורף 83324

לוגו 60 שנה לגלי צהל
צפה בקובץ המצורף 83326

לוגו 100 שנה לבאר יעקב
צפה בקובץ המצורף 83328

לוגו 70 שנה לקרית אונו
צפה בקובץ המצורף 83327

לוגו 60 שנה לחברת יבמ
צפה בקובץ המצורף 83325

כדי להסתכל על הקוים הרכים המוסיפים גם לתחושת החגיגיות, וכן לצבעים.
גם עדיף לשלב איכשהו את הצבע של הלוגו של בית שמש (אולי שמישהו יעלה בגדול?) בתוך הצבעים של הלוגו הזה..

קבצים מצורפים

• 60 למדינה.jpg
    KB 20.9 · צפיות: 47
  • 60 לאילת.jpg
    KB 72.1 · צפיות: 14
  • 60 ליבמ.jpg
    KB 27.5 · צפיות: 15
  • 60 שנה לגלי צהל.jpg
    KB 28.3 · צפיות: 14
  • 70 לקרית אונו.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 14
  • 100 לבאר יעקב.jpg
    KB 42 · צפיות: 13
  • 120 שנה לרחובות.jpg
    KB 6.1 · צפיות: 13
  • 100 לתל אביב.jpg
    KB 154.9 · צפיות: 20
  • לוגו עשור לישראל (על עטיפת תקליט עם נאום בן גוריון).jpg
    KB 34.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;514512:
אני חושבת שאין מה להשוות את הפרסים של מדינת ישראל, שהסיכוי לתחרות היה הרבה יותר קטן.
בס"ה הפניה כאן יותר ממוקדת ולקהל יותר מצומצם הן מההיבט המגזרי, והן מההיבט הטקסי שלא מדובר כאן בסמל למדינה או משהו קבוע לאורך שנים.
אגב, לא זכורה לי תחרות לוגו למעצבים מעירית מודיעין עם פרס של עשרות אלפי שקלים, אשמח באם נעמה תאיר את עיננו, לדעתי אלפיים שקל זה סכום נאה, אבל ההשתתפות בתחרות היא בעיקר בשביל הכיף, האתגר, והפרסום. במיוחד שלא מדובר על משהו עסקי או משהו קבוע אלא משהו סימבולי חגיגי, קהילתי וכו'

זהו בדיוק, שעיריית מודיעין (וכמוה עיריות חיפה, רחובות, תל אביב שחידשו/רעננו לוגו בשנים האחרונות) לא יזמה תחרות אלא פנתה באופן מסודר למשרד מיתוג שעשה תהליך מעמיק ומקצועי. וכך צריך לעשות לדעתי.

הלוגו של 60 לישראל שנבחר בתחרות הוא בדיוק דוגמה מצויינת לתוצאות הגרועות של תחרות כזו. הלוגו היה מתחת לכל ביקורת בעיניי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;514527:
הלוגו של 60 לישראל שנבחר בתחרות היה מתחת לכל ביקורת בעיניי.

חולקת עליך.
לצערינו הרב , הלוגו משקף בדיוק את הישראלי המצוי, את הרמה, ואת הרוח הנושבת במדינת ישראל....

אגב, את הלוגו 100 של תל אביב - אהבתי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה