דרוש מידע עיריית בני ברק

• הוסף לסימניות
עם מי אפשר לדבר בקשר לשיבוץ בגנים לשנה"ל הבאה?
אשמח לכל בדל של מידע

• הוסף לסימניות
טלפונים יש?
הם נענים לבקשות?
אשמח לכל טיפ שיחסוך ממני תוספת הליכה של חצי שעה בבוקר:eek::mad:

• הוסף לסימניות
אין עם מי לדבר !!!
אומנם אני שולחת לעמותה, אבל יודעת משכנות פרוטקציונריות שאין-אין-אין עם מי לדבר.
יום אחרי משלוח ההודעות על השיבוץ האחראים יוצאים לחופשה כדי שלא יהיה עם מי לדבר על שינויים.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שאין עם מי לדבר.
בעבר היה האחראי מאד קשוח, גבי כהן קראו לו. ולמרות זאת אני מכירה משהי שהצליחה לשנות.
מר סטל לא כ"כ קשוח כמו קודמו, שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי לפנות לאחראים בטלפון ובמייל, וקיבלתי תגובות שלכלב שוטה לא הייתי נותנת ("תלמדי הבנת הנקרא גברת".. וכן הלאה)
מיואשת...
אם למישהו יש רעיון, אודה מאד.

• הוסף לסימניות
אם יש לך פרוטקציה -בטח יש עם מי לדבר.... ועדיף לפני שקיבלת את התשובה סופית
ואם אין לך פרוטקציה , תנדנדי! ואל תחשבי על הליכה של חצי שעה בבקר תבואי יום יום עד שתצליחי (במידה וזה באמת חשוב לך.....)

• הוסף לסימניות
תשלחי מייל לחיה נאה.
מנסיון היא מגיבה יפה, לא בטוח שתמיד יכולה לעזור, אבל היא מתיחסת.
ובסוף- מה שיהיה- הכל לטובה, גם אם בהתחלה נראה שלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה