עיריית ירושלים-אגף החינוך: ביום ד' לא יתקיימו לימודים

• הוסף לסימניות
עדכון נכון ל: 06/01/15 18:43

לאור תחזיות מזג האוויר המעודכנת והשלג שצפוי לרדת מחר בירושלים, החליטה העירייה שלא לקיים את יום הלימודים מחר יום ד' (7.1.15) בבתי הספר, גני הילדים ומעונות היום, כדי לא לסכן את בטיחות התלמידים והתושבים.

מקור

• הוסף לסימניות
מקסים.
ככה הם מיישמים את הלקחים משנה שעברה....

אפילו בחלם לא היו עד כדי כך טובים....

• הוסף לסימניות
צודקים מאוד!
שנה שעברה זו הייתה קטסטרופה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1486075:
צודקים מאוד!
שנה שעברה זו הייתה קטסטרופה.

בפן האישי(וסליחה שאני יודעת לפסים אישיים...) את בטח לא תושבת ירושלים...

ובפן הכללי - אני לא רואה שום הצדקה לבטל יום לימודים,
בגלל שבצהריים אמור להתחיל שלג.

• הוסף לסימניות
התחזיות הקדימו את השלג ללפנה"צ.
וההיסטריה ההמונית שמתחילה בכבישים בשנייה שיורד הפתית הראשון...

• הוסף לסימניות
חכם מאוד!
זה לא שייך שאח"כ ילדים מופקרים ברחובות, יש ילדים שלא לומדים בבנין הסמוך לבית, נוסעים עם הסעות, הכל פקוק....

• הוסף לסימניות
לא התקבלה שום ידיעה כזאת ממוסדות הלימוד

• הוסף לסימניות
ההודעה רשמית מעיריית ירושלים.

• הוסף לסימניות
הגיוני מאד,
שנה שעברה זה היה נורא- חלק מהילדים הלכו, לחלק כבר לא היתה הסעה,
מי שהלך- לא היה לו איך לחזור, אחיין שלי הלך ברגל חצי שעה עד לסבתא שלו כי לא היתה לו דרך אחרת לחזור הביתה.
בקיצור- עדיף להישאר עם הילדים בבית מאשר לסכן אותם ככה.
וגילוי נאות- אני תושבת ירושלים וגם הילדים שלי מושבתים...

• הוסף לסימניות
מסתבר שגם בביתר לא יהיה לימודים. עוד לא יצאו בהכרזה רשמית אבל.. (השלמתי עם זה :) )

לגבי י-ם הבנתי שהם נכנסו ללחץ כי שנה שעברה היה בלאגן עם ההסעות בעיקר של החינוך מיוחד והיו ילדים שישבו בהסעה מעל 3 שעות

• הוסף לסימניות
הרגע אני שומעת "בקול חי" שמחר בירושלים ובביתר לא יתקימו לימודים,
ההודעה רשמית,לכל המעונין,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1486091:
בפן האישי(וסליחה שאני יודעת לפסים אישיים...) את בטח לא תושבת ירושלים...

ובפן הכללי - אני לא רואה שום הצדקה לבטל יום לימודים,
בגלל שבצהריים אמור להתחיל שלג.
תושבת ירושלים מיום הולדתי

• הוסף לסימניות
אז בקצור מצפה לנו חופש עם כל החבריה רביעי-חמישי-שישי שבת ונראה מה יהיה בראשון..

• הוסף לסימניות
כעת זה נראה שבמוצ"ש ובראשון יש גל חדש של שלג

:) :(

(תבחרו לבד איזה אייקון אתם רוצים...)

• הוסף לסימניות
אנחנו עוד לא התאוששנו מהגל של שנה שעברה...

• הוסף לסימניות
יש למשהו אולי קישורית לאתר תחזית מעודכן?

• הוסף לסימניות
יש אולי אתר שמופיע שם גם יהודה ושומרון מעודכן???

• הוסף לסימניות
מערכת החינוך

עדכון נכון ל: 07/01/15 - 18:43

ההחלטה על קיום או אי קיום הלימודים מחר (ה') בירושלים, תתקבל בשעה 6:00 בבוקר, זאת לאחר הערכת מצב שתתקיים לבחינת מזג האוויר.

• הוסף לסימניות
הלימודים יחלו היום בשעה 10 בבוקר! החופש תם מהר מהמצופה........

עדכון נכון ל: 08/01/15 05:29
עיריית ירושלים החליטה כי הלימודים היום (ה') יתקיימו ויתחילו בשעה 10:00 בכל מוסדות החינוך בעיר כולל בחינוך המיוחד, במעונות היום ובמשפחתונים. התלמידים מתבקשים לנקוט משנה זהירות בהגעתם לבית הספר וצוותי החינוך מתבקשים להגיע מוקדם יותר ולסייע בהכשרת הכניסות למוסדות החינוך. התחבורה הציבורית תפעל במתכונת רגילה, ומערך הסעות התלמידים יפעל בהתאם לשעת הפתיחה המאוחרת. ההחלטה התקבלה לאחר הערכת מצב בחמ"ל העירייה. יש לציין כי הבגרות בספרות תתקיים כמתוכנן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה