עיריית ירושלים מודיעה שהלימודים מחר עד 12

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבכם

• הוסף לסימניות
מופיע בכל אתרי החדשות

• הוסף לסימניות
עדכון לימודים ליום ה' 19.2.15 בעקבות סופת השלג הצפויה
עיריית ירושלים החליטה כי יום הלימודים מחר, יום ה' (19.2.15), יסתיים בשעה 12:00 בבתי הספר, גני הילדים, מעונות היום, המשפחתונים והחינוך המיוחד, זאת לאור תחזית מזג האוויר הצופה כי השלג יחל לרדת בשעות הצהריים וכדי לא לסכן את בטיחות התלמידים והתושבים.
הסעות החינוך המיוחד יופעלו בשעה 12:00.
ההחלטה התקבלה בהערכת המצב שקיימה העירייה יחד עם משטרת ירושלים, הנהלת העיר, ארגון ההורים במערכת החינוך בירושלים.
כל המידע באתר עדכוני השלג המיוחד שהקימה העירייה בכתובת:
http://jeremergency.jerusalem.muni.il/EmergencySite/default1.html

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב בין כה וכה ראש חודש ומסיימים מוקדם........
אז מסיימים חצי שעה שעה קודם...
לא כזה ביגדיל!

• הוסף לסימניות
זה ודאי בעיה
מחר זה מסיבות , הצגות
השעה הזאת יוצרת בעיה רצינית לגננות ומורות.

• הוסף לסימניות
משהו יודע ממתי יסגרו את הכבישים?

• הוסף לסימניות
שלמה רוזנשטיין חבר העירייה ברדיו: בערך ב12 ייסגרו כבישים

• הוסף לסימניות
גם בין השכונות לא יוכלו לנסוע?
(אם אני רוצה להגיע לאמא שלי מנווה יעקב לכיוון גוש 80)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelf305;1533001:
גם בין השכונות לא יוכלו לנסוע?
(אם אני רוצה להגיע לאמא שלי מנווה יעקב לכיוון גוש 80)

הכניסות לעיר הוא מתכוון

בתוך העיר זה תלוי- אם לא יורד שלג אין בעיה לנסוע
אם יורד שלג - אי אפשר לנסוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה