דווקא סייעות בחינוך העצמאי? מה עם שאר העמותות?לאחר דיונים רבים עם העירייה ומלחמת התשה, ב"ה העירייה התחייבה שמ1/05/24 יעלה השכר של הסייעות שעובדות דרך חינוך העצמאי לפי הרפורמה וישולם רטרו מתחילת שנה מקווה שיעמדו בהבטחותם......
כאן ראוי לציין שאילולי המאבק היה בעידודם והכוונת רבני העיר אני חושב שלא היה יוצא כלום
לאחר דיונים רבים עם העירייה ומלחמת התשה, ב"ה העירייה התחייבה שמ1/05/24 יעלה השכר של הסייעות שעובדות דרך חינוך העצמאי לפי הרפורמה וישולם רטרו מתחילת שנה מקווה שיעמדו בהבטחותם......
כאן ראוי לציין שאילולי המאבק היה בעידודם והכוונת רבני העיר אני חושב שלא היה יוצא
ברשת חינוך העצמאי היה מאוד קל לתפעל את המאבק משום שמדובר ברשת אחת ולמעלה מ100 סייעות שאי אפשר להחליפן בקלות ובשאר הרשתות מאוד קשה לנהל מאבק שכמה בודדות יתפעלו מאבק נגד ההנהלהדווקא סייעות בחינוך העצמאי? מה עם שאר העמותות?
יש מישהו שאפשר לקבל אצלו תלושים של סייעת?הודעה משמחת!!!!!!
היום נכנס לסייעות שכר רטרו מתחילת שנה כך שלסייעת ממוצעת נכנס באזור שמונה אלף ש"ח עד שנים עשרה אלף ש"ח תלוי בהיקף משרה ובכך אני מקווה שהמאבק העגום הגיע לקיצו
כמו"כ מחודש הבא אמור לעלות השכר
כאן המקום להודות לכל העוסקים במלאכה מרבני העיר הסייעות שפעלו והסייעות שהשתתפו במאבק ואפילו לעירייה שבימים האחרונים פעלו שהכסף יכנס עוד לפני פסח
צריך להבין שחשיבות המאבק הזה היא לא פחות מלפתוח קופה צדקה משגשגת, משום שמדובר ברובם בנשות אברכים עם משפחות. שכל הכסף שנכנס להם היה מהשכר הזעום של המינימום ומחודש הבא אמור לעלות לכל סייעת בעוד יותר מאלף ש"ח בחודש
הגיוני שעדיין לא נכנס המשכורות לסייעות שתחת קרן החינוך לתורה שע"י החינוך העצמאי?הודעה משמחת!!!!!!
היום נכנס לסייעות שכר רטרו מתחילת שנה כך שלסייעת ממוצעת נכנס באזור שמונה אלף ש"ח עד שנים עשרה אלף ש"ח תלוי בהיקף משרה ובכך אני מקווה שהמאבק העגום הגיע לקיצו
כמו"כ מחודש הבא אמור לעלות השכר
כאן המקום להודות לכל העוסקים במלאכה מרבני העיר הסייעות שפעלו והסייעות שהשתתפו במאבק ואפילו לעירייה שבימים האחרונים פעלו שהכסף יכנס עוד לפני פסח
צריך להבין שחשיבות המאבק הזה היא לא פחות מלפתוח קופה צדקה משגשגת, משום שמדובר ברובם בנשות אברכים עם משפחות. שכל הכסף שנכנס להם היה מהשכר הזעום של המינימום ומחודש הבא אמור לעלות לכל סייעת בעוד יותר מאלף ש"ח בחודש
לפי מה שאני הבנתי כל המשכורות נכנסו כבר בראשון לחודש (הלועזי) כמובן כולל העלאה במשכורת והבראההגיוני שעדיין לא נכנס המשכורות לסייעות שתחת קרן החינוך לתורה שע"י החינוך העצמאי?
פותחים קרן השתלמות חדשה רטרו לכל הסייעות החל מה 9/23כלומר, למי שיש כבר קרן השתלמות, או שהם בעצם פותחים רטרו לכל הסייעות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים