עירעור דרגה בתמ"ת

• הוסף לסימניות
עירעור דרגה בתמ"ת
מישו יודע?
חוץ מהטלפון שהם אפעם לא עונים?

• הוסף לסימניות
לטרטר בטלפון שוב ושוב, בסוף הם עונים.. ):
וכשכבר עונים לך,
אל תסכימי ש'יחזרו אליך' או ש'הענין בטיפול',
תאמרי פשוט שאינך יורדת מהקו עד שהענין מסודר.
נשמע אלים,
אבל זו פשוט תגובה להתנהגות לא הולמת שלהם,
ולמרבה הצער זו השפה היחידה שעוזרת.
עוד טיפ - אם נתקלת בקיר אטום במיוחד,
אל תרדי מהקו לפני שאת מבקשת את שם העונה ומספר פנייה.
זה גם עושה רושם רציני יותר וגם בפעם הבאה את מביאה את הנתונים מראש.
שלא תהיה פעם הבאה.. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש להם אתר תבדקי

.....

• הוסף לסימניות
מנסיון מה ששירה כתבה פשוט עובד!, להיות הכי אגרסיבית שאפשר , ופשוט לא לרדת מהטלפון עד שהענין מסודר.

• הוסף לסימניות
שלחתי לפני כמה חודשים את כל המסמכים ועדיין לא קיבלתי דרגה. עכשיו המטפלת הודיעה לי שאני צריכה לשלם 1,500 ש"ח בחודש, כי זה מה שהם אישרו
היא טוענת שככה אמרו לה לגבי כל שאר הילדים
באתר כתוב שעדיין אין דרגה

נתקלתם במשהו כזה?

• הוסף לסימניות
שלחת דרך הדואר או הנט?
היא לוקחת ממך תשלום מלא כי עדין לא קיבלת דרגה
תתקשרי אולי חסר לך מסמך.

• הוסף לסימניות
דואר.
קיבלתי דרגה, זה בדיוק הענין שהם עכשיו הודיעו לה שאני צריכה לשלם מחיר מלא כי אין לי סבסוד
והמוזר- שכנ"ל כל ההורים האחרים- חמישה בסך הכל

• הוסף לסימניות
אני מכירה את הסיפורים האלה מקרוב.

לפני שאת פונה לערער על דרגה תבדקי אם יש לך על מה.
זאת ההדגשה במשרד התמת לגבי ערעורים :
לא ייובאו לדיון בפני הועדה פניות עקב קשיים כלכליים כתוצאה מתשלום שכר דירה גבוה,
משכנתאות או אשראי חריג בבנק.

המחיר שאמרת בכ"א הוא לא הגיוני משום שעל פעוטות התשלום המקסימלי הוא 1340
ועבור תינוקות 1761...

לכן מסתבר שקבלת דגרה שאינך מרוצה ממנה ואת צריכה לראות האם יש חישוב לא נכון של הנתונים שלכם או שאולי מבחינתך יש אפשרות לקבל דרגה אם רק תוסיפי מספר שעות עבודה (לפעמים זה עניין של שעה/שעתיים)

הנמה קישור של הדרך בה מחשבים דרגה:

http://www.moital.gov.il/cmsTamat/I...-4646-8562-968BDCCD860B}&NRCACHEHINT=Guest#a4

משהי יודעת מה מספר השעות הנדרש כדי לקבל דרגה הכי גבוהה(נמוכה) שיש כשההכנסה אכן עומדת בנתונים?

אבל בלי קשר אני שואלת את עצמי למה מעונות זה מחירים כאלה משוגעים??? לאיפה כל הכסף הזה הולך?
רק חשבון פשוט 30 ילדים בכיתה זה1761*30=52,830
ובמשך השנה 52830*11=581,130!

ופתאום כשהילד בן 3-4 והוא הולך לגן עריה משלמים בערך 200 ש"ח
נשגב מבינתי!.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;657081:
אני מכירה את הסיפורים האלה מקרוב.

המחיר שאמרת בכ"א הוא לא הגיוני משום שעל פעוטות התשלום המקסימלי הוא 1340
ועבור תינוקות 1761...
לא נכון מה שכתבת פה.
אני הכנסתי אתמול שני ילדים למשפחתון.
על הגדול שילמתי 1529 ש"ח,
ועל התינוק שילמתי 1591 ש"ח.
זה לפני הדרגה.
ברגע שאקבל דירוג יחזירו לי את הכסף.
מקווה שזה אכן יקרה בזמן הקרוב.

דרך אגב: מה עדיף להצהיר, שההכנסה שלי כמה שיותר או כמה שפחות?
תודה.

• הוסף לסימניות
1. תעשו חשבון של תפעול מעון, מקום, מזון, מבשלת ומכבסת, מטפלות, מנהלת, למשך יום ארוך, כיום הנ"ל כולל גם ג'ימבורי ועוד כל מיני שאר ירקות - זה עולה.

2. הרעיון זה להרויח כ2000 ש"ח לנפש בסך שעות שלפחות 36.

3. אני שלחתי את כל המסמכים בזמן (לפני תחילת שנה) וקיבלתי מכתב שלא אושרה לי דרגה עם טלפון לפניה, מייד התקשרתי והודיעו לי שאני מסודרת עם דרגה 14, כך שתנסו בערוצים הנורמליים, יתכן שהכל יזרום ויסתדר.

• הוסף לסימניות
אז למה, למען ה', שלחו לך מכתב שלא אישרו?
זה בדיוק מה שאני שואלת- איך ייתכן שחמישה משפחות שונות, שעד השנה קיבלו סבסוד כל אחת בדרגה שונה, השנה כולן ללא יוצא מן הכלל לא אושרו?
למה שכולנו נעבור את הטרטור הטלפוני הזה? ראי ערך פתיחת האשכול כמה זמן ממתינים למענה
בקיצור- שמחה שהסתדרת, אבל זה לא בסדר שמשרד שאמור לעזור לאנשים מפשל ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;657137:
אז למה, למען ה', שלחו לך מכתב שלא אישרו?
זה בדיוק מה שאני שואלת- איך ייתכן שחמישה משפחות שונות, שעד השנה קיבלו סבסוד כל אחת בדרגה שונה, השנה כולן ללא יוצא מן הכלל לא אושרו?
למה שכולנו נעבור את הטרטור הטלפוני הזה? ראי ערך פתיחת האשכול כמה זמן ממתינים למענה
בקיצור- שמחה שהסתדרת, אבל זה לא בסדר שמשרד שאמור לעזור לאנשים מפשל ככה

אני שלחתי השנה פעם ראשונה למעון,
וכן הטלפון הלך צ'יק צ'ק.

• הוסף לסימניות
כמה זה דרגה 14 מיג?
תבדקי אולי מה ששלחת לאטוב משו פה לא הגוני
תתקשרי אולי התלוש או האישור של בעלך לאתקן.
הולך שם בלגנים
אני רוצה לערער כי הוספתי שעות כדי לקבל את הנחה והם לא שינו לי אלא השאירו כמו שהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;657098:
לא נכון מה שכתבת פה.
אני הכנסתי אתמול שני ילדים למשפחתון.
על הגדול שילמתי 1529 ש"ח,
ועל התינוק שילמתי 1591 ש"ח.
זה לפני הדרגה.
ברגע שאקבל דירוג יחזירו לי את הכסף.
מקווה שזה אכן יקרה בזמן הקרוב.

דרך אגב: מה עדיף להצהיר, שההכנסה שלי כמה שיותר או כמה שפחות?
תודה.

האמת תבדקי באתר שלהם יש הבדל בין משפחתון למעון מבחינת מחיר. אבל את הנתונים לקחתי משם.

עדיף שההכנסה תהיה כמה שפחות. אבל בכ"א כשמוציאים תלוש עד כמה שאני יודעת א"א לקבל פחות משכר מינימום.

הבנתי שיש כמה "תחנות" נניח שאני מקבלת שכר מינימום (נניח..), עד מספר שעות עבודה מנימאלי לא זכאים בכלל לדרגה,
כמה מנימאלי?
אח"כ נניח מ24-36 (כך שמעתי ממשהי) יש הנחה של דרגה אחת ומ36 ומעלה הנחה מקסימאלית.
האם זה נכון? משהו/י יודע להסביר בפרוט איך בדיוק הולך עניין הדרגות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;657287:
כמה זה דרגה 14 מיג?
תבדקי אולי מה ששלחת לאטוב משו פה לא הגוני
תתקשרי אולי התלוש או האישור של בעלך לאתקן.
הולך שם בלגנים
אני רוצה לערער כי הוספתי שעות כדי לקבל את הנחה והם לא שינו לי אלא השאירו כמו שהיה.

דרגה 14 זה משהו כמו דרגה 3 + שתי ילדים במעון/ משפחתון, מזכה מעבר לסבסוד בהנחה נוספת של 100 ש"ח לכל ילד ממש משתלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה