לא נכון מה שכתבת פה.נכתב ע"י mishehoo;657081:אני מכירה את הסיפורים האלה מקרוב.
המחיר שאמרת בכ"א הוא לא הגיוני משום שעל פעוטות התשלום המקסימלי הוא 1340
ועבור תינוקות 1761...
נכתב ע"י רקורדית;657137:אז למה, למען ה', שלחו לך מכתב שלא אישרו?
זה בדיוק מה שאני שואלת- איך ייתכן שחמישה משפחות שונות, שעד השנה קיבלו סבסוד כל אחת בדרגה שונה, השנה כולן ללא יוצא מן הכלל לא אושרו?
למה שכולנו נעבור את הטרטור הטלפוני הזה? ראי ערך פתיחת האשכול כמה זמן ממתינים למענה
בקיצור- שמחה שהסתדרת, אבל זה לא בסדר שמשרד שאמור לעזור לאנשים מפשל ככה
נכתב ע"י זוהר טל;657098:לא נכון מה שכתבת פה.
אני הכנסתי אתמול שני ילדים למשפחתון.
על הגדול שילמתי 1529 ש"ח,
ועל התינוק שילמתי 1591 ש"ח.
זה לפני הדרגה.
ברגע שאקבל דירוג יחזירו לי את הכסף.
מקווה שזה אכן יקרה בזמן הקרוב.
דרך אגב: מה עדיף להצהיר, שההכנסה שלי כמה שיותר או כמה שפחות?
תודה.
נכתב ע"י מעיינות21;657287:כמה זה דרגה 14 מיג?
תבדקי אולי מה ששלחת לאטוב משו פה לא הגוני
תתקשרי אולי התלוש או האישור של בעלך לאתקן.
הולך שם בלגנים
אני רוצה לערער כי הוספתי שעות כדי לקבל את הנחה והם לא שינו לי אלא השאירו כמו שהיה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים