שיתוף עיר הגמדים

• הוסף לסימניות
היי,
משתפת חלק מפרויקט מענין שממש נהנתי לאייר :)

עירה קסומה.jpg
גמד.jpg1גדי גמדי.jpg

• הוסף לסימניות
חחמוד

• הוסף לסימניות
איזה מותק!
הצבעים יפים

• הוסף לסימניות
מהממםםםם
ילדים יחלו על זה!
כל הילדים שהיכרתי ואני מכירה אוהבים לראות מיניאטורות.

• הוסף לסימניות
מהממםםםם
ילדים יחלו על זה!
כל הילדים שהיכרתי ואני מכירה אוהבים לראות מיניאטורות.
בטח במיוחד שכשמציירים גמדים הם בד"כ עסוקים בלעשות חיים

• הוסף לסימניות
ואו!!!!
התעמקתי שעות באיור הראשון...
כמה השקעה בפרטים הקטנים:)
והגמד- מתוקקק

• הוסף לסימניות
הזויה!!!
אזה ציור מגניב ומתוק!!!
ילדים יעופו על זה...

• הוסף לסימניות
איזה צביעה נעימה לעין . שפו ( בנוסף לדמויות החמודות ,והפנורמה היפה ).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהמם,
אהבתי גם מאוד את הרמת גימור של הגמדים, גם השחור לבן וגם הצבעוני,

• הוסף לסימניות
אילו ציורים חינניים!
פשוט תענוג!
תוכלי לשתף לאיזה מטרה זה נועד?
תודה רבה!
ל"עמותת מענה" עמותה שמטרתה לעזור לילדים חרדים שעברו פגיעות, מקום מדהים.
הם יצאו בפרויקט מוגנות לילדי הגן שאיירתי להם, הדמות של הגמד והעיר מלווה את הפרויקט
ואמורה להוות "המקום הבטוח", גדי גמדי בארץ מוגן לי...

• הוסף לסימניות
נפלא ממש!

• הוסף לסימניות
איזה יופי- גורם לי לרצות לחזור לילדות

• הוסף לסימניות
וואו המגדלים ממש מדהימים! והמגלשות שוות.. איזה ציור של כיף וכמה אלמנטים ... :) דמויות נפלאות צביעה יפה. הכי אהבתי את הרעפים. וואו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה