עיר הקרח

• הוסף לסימניות
מומלץ???
כמה זמן נמצאים שם בערך??
משהו יודע זמני פתיחה???
דחוף לי לדעת עכשיו... תודה ממש
אתרוג לא נותן לי להכנס לאתר שלהם.......

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד, הייתי שם שנה שעברה ונהניתי מכל רגע.
נמצאים במתחם עצמו בערך שעה או שעה וחצי, אח"כ האצבעות כבר מתחילות לנשור מרוב קור... (אפשר כמובן יותר)
במתחם מסופקים מעילים אבל מומלץ מאד להביא כפפות, גרביים חמים ומעיל עצמי.
מה שכן, הבנתי שהשנה הם מתמקדים במזרח הרחוק, כך שאמורים להיות שם מופעי אקרובטיקה שלא נראה לי בדיוק צנועים, אז צריך לדעת לתזמן את מועד הביקור.
אני מצרפת לך תצלום מסך של שעות הפתיחה והמופעים.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 133.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אני גם הייתי שנה שעברה,
היה מדהים, ממש שווה לבוא!!
זכור לי שבערך שעה מספיק, אבל מסתובבים עד שנמאס...

ולא כזה קר שם כמו שעשו מזה,
צריך לבוא מצויידים במעיל, כפפות, צעיף, אבל לא להגזים...

• הוסף לסימניות
לדעתי קר מאד
אבל כמה שהתכרבלנו זה לא כ"כ עזר בסוף את מרגישה במקפיא
אבל כפפות צעיף וגרבי צמר לדעתי זה חובה שם

• הוסף לסימניות
בחול המועד יש הרבה מופעים וקשה להיות שם ולדלג עליהם
מישהו היה ויודע אם מתאים ללכת לשם עם המשפחה ובינהם בחור ישיבה?
ואגב, אני מנסה להשיג את הטלפון שלהם וכל הגישות חסומות שזה כבר מראה על כשירות האתר.

• הוסף לסימניות
דרך אגב תזהרווווו
בכל יום מתפנים משם מספר פצועים שהחליקו על הפרצוף או יד או רגל ונפצעו קשה
בבקשה אל תגידו לי זה לא יקרה בבקשה תשמרו על עצמיכם!!

• הוסף לסימניות
שנה שעברה היה נושא יפה - ירושלים
השנה הנושא הוא המזרח הרחוק ודינוזאורים וחיות מים.
כך שאין מה להשוות עם שנה שעברה.

חוץ מכל יש שם מופעים של כל מיני אמנים מהמזרח הרחוק.
יש כאן מישהו שהיה שם השנה ויכול לומר אם זה עדין מתאים למשפחה חרדית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה