עיר, סקיצה לחוו"ד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;709418:
איזה קובץ את מביאה לאפטר ואיך ?(אני פשוט לא מתמצא כל כך בפוטושופ)

עריכה! מצאתי את הפיתרון, ואין לך מושג כמה זמנים אני מחכה לזה!!!

מעכשיו כל קובץ תלת מימד שאני בונה במאיה אני ייבא לאפטר ומשחק איתו שם בלי סיקוונס מרונדר, באובייקטים פשוטים ייחסית, אבל זה עזר לי מאוד!!!

תודה רבה רבה!

לפותחת האשכול - בזכותך פתרתי לעצמי משהו מאוד חשוב ותודה רבה על כך, אם תצטרכי עזרה באיך לייבא וכו', אעזור כאן.

ב"ה

מה קורה אתכם כבר ב 12/2010 כבר כתבתי את זה ??
תסבירו לי איך מעלים כאן קיצור דרך

העליתי את זה ע"י הוספת תגובה !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr31;709602:
אתה מדבר על אותה שיטה שאני דברתי
או שגילית משהו חדש?

אני מדבר על מה שאת אמרת, שאין לי מושג איך זה נעלם מעיניי אפילו שדיברו על זה במשך השנה...

נו העיקר שאני אחריי :)

תודה בכ"א.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr31;709602:
אתה מדבר על אותה שיטה שאני דברתי
או שגילית משהו חדש?

אני מדבר על מה שאת אמרת, שאין לי מושג איך זה נעלם מעיניי אפילו שדיברו על זה במשך השנה...

נו העיקר שאני אחריי :)

תודה בכ"א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה