עזרה עיתון הארץ- בקשה קצת מוזרה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבוקר בעמוד 11 בעיתון הארץ פורסם מאמר שמאוד חשוב לי ואין לי איך להשיג אותו אם יש למישהו דרך לעלות אותו זה יהיה עזרה עצומה. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הבוקר בעמוד 11 בעיתון הארץ פורסם מאמר שמאוד חשוב לי ואין לי איך להשיג אותו אם יש למישהו דרך לעלות אותו זה יהיה עזרה עצומה. תודה מראש.
יכול לבקש מקולגה בעבודה (יש כמה קוראי הארץ...)
אשמח רק לשביב מידע כמו כותרת או כותב המאמר כדי לדעת מה לבקש

• הוסף לסימניות
ולכל אלה שירוצו לשאול מניין לי שפורסם אשמח לענות להם אבל קודם שישלחו את הדף
תנוח דעתך
אלו שיביאו לך לא ישאלו
ואלו שישאלו לא יביאו לך

שני טיפוסים שונים לגמרי...

• הוסף לסימניות
יש לי גישה לעיתון הדיגיטלי דרך האו"פ, יעזור?
מה שם המאמר?

• הוסף לסימניות
עמוד 11 באיזה רחוב?;)
זה עמודים ענקיים כזכור לי...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם. המאמר עוסק בנושא של מי שלא יודע שלא יאמר ולא ידבר סתם . זה מאמר שמאוד חשוב לי לצורך עבודה מסוימת ולכן מי שיוכל להשיג לי זה יהיה עזרה ענקית. אין מילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה