דרוש מידע עיתון "וידעת היום"

• הוסף לסימניות
לא מצליח להם ולא לחינם.......
דווקא הקו שלהם הולך מאוד.
אני במשך שנתיים הייתי ניזון רק ממנו כמקור חדשותי, וזה היה מצויין.
נקי מקצועי ואמין.
לדעתי, מומלץ ביותר.
הקו הכי הולך היום.

• הוסף לסימניות
כלומר
הפסיקו להוציא את זה ??
בתור עיתון, הוא יצא עד סוכות, ונראה לי שאפילו היה בסוכות מוסף.
מסוכות, עד העשרים בנובמבר, שזה לפני חמישה ימים, קיבלתי אותו בצורה של ניוזלייטר, כותרות עם קצת תוכן, אבל כבר לא כעיתון.
ובימים האחרונים, אני לא מקבל כלל.
או שהפסיקו להוציא, או שיש תקלה כלשהיא.

• הוסף לסימניות
בתור עיתון, הוא יצא עד סוכות, ונראה לי שאפילו היה בסוכות מוסף.
מסוכות, עד העשרים בנובמבר, שזה לפני חמישה ימים, קיבלתי אותו בצורה של ניוזלייטר, כותרות עם קצת תוכן, אבל כבר לא כעיתון.
ובימים האחרונים, אני לא מקבל כלל.
או שהפסיקו להוציא, או שיש תקלה כלשהיא.
גם לי כנ"ל הפסיק להגיע...
תיקון קל: העיתון יצא עד סוף תשפ, השנה כבר לא היה את העיתןון

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע האם העיתון עדיין יוצא ?
ואם יוצא אז איך נרשמים ?
ניסיתי בעבר ולא הצלחתי תודה

• הוסף לסימניות
אם משהו יכול לחבר אותי פשוט האתר שלהם חסום לי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם משהו יכול לחבר אותי פשוט האתר שלהם חסום לי
אם זה חשוב תפרסם את המייל ללא @ ותמחוק אח"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה