עיתון זה בלגן, וזה כיף - שיתוף איור

• הוסף לסימניות
סגנון אבימי בהתגלמותו.
כמה פרטים וכמה אקשן.

אכן התפלאתי מאוד איך זה שבעיתון שאין בו בעיה של איורי נשים לא נתנו לנשים במה באיור,
אולי כי זה היה בתערובת?

ואם יורשה לי בקטנה,
הפריע לי שלצדיק הזה יש 6 אצבעות
צפה בקובץ המצורף 427013
חחחח גם אני ראיתי את זה אבל זה לא הפריע לי כי זה יותר התפרש לי כאילו הוא מרים ומוריד את האצבע בלי סוף או כאילו צריך הרבה ידיים/אצבעות לביצוע המטלות.
עבר לי בחיוך דווקא :)

• הוסף לסימניות
חחחח גם אני ראיתי את זה אבל זה לא הפריע לי כי זה יותר התפרש לי כאילו הוא מרים ומוריד את האצבע בלי סוף או כאילו צריך הרבה ידיים/אצבעות לביצוע המטלות.
עבר לי בחיוך דווקא :)
גמלי זה היה נראה אולי שנעשה מתוך מחשבה תחילה
אבל אולי היה כדאי שיהיו ליד שני קווי תנועה שיפרשו את זה

• הוסף לסימניות
גמלי זה היה נראה אולי שנעשה מתוך מחשבה תחילה
אבל אולי היה כדאי שיהיו ליד שני קווי תנועה שיפרשו את זה
הלוואי... כל האיור הזה נעשה בלחץ זמנים מטורלל למדי.
זה שאין לו עוד עין, ואוזן שיוצאת מהמרפק זה הנס הגדול.

• הוסף לסימניות
הלוואי... כל האיור הזה נעשה בלחץ זמנים מטורלל למדי.
זה שאין לו עוד עין, ואוזן שיוצאת מהמרפק זה הנס הגדול.
ככה זה אצל מאיירים דגולים
מחשיבים כל משגה כאיור של מלכתחילה;)

(מזכיר את מפרשני היצירות הספרותיות שמביאים פירושים שאפילו הכותב לא חשב עליהם:D)

• הוסף לסימניות
למקרה ולא הובנתי מספיק, היה נראה לי שזה תקלה שככל הנראה צצה מזריזות
אבל מצאתי בה חן גם כי זה הוסיף לאופי הציור ומה שהוא מביע כל סיר הלחץ הזה והתנועה שמתרחשת שם, וגם כי הרעיון עצמו של 6 אצבעות הצחיק אותי.:D
אני אוהבת טעויות כאלה.

מאידך, שנה שעברה בשבועות , אסם (נראה לי ) הוציאו מהדורה של פסטות בצורת שיבולים או משו כזה..
ועל שקית הפסטה היו שני ילדים מאוירים וקטורית כמדומני, ולאחד מהם (או לשניהם) היה 6 אצבעות, זה היה נראה נוראאאא ,בולט וצורם מאוד.
ולא הבנתי איך -אסססם, -א-ס-ם הצליחו לפספס טעות ניכרת ובולטת שכזו כאילו.. חסר לכם עובדים?? הלווו? מה קורה שם?
אבל גם אז זה שיעשע אותי יחסית. :cool::)

עריכה: מצאתי את התמונה.
תהנו!
3AC04F0E-3AF9-4934-A4E4-247B493996DB.jpeg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון. גאווה!!!
סגנון מובהק ומאופיין לקילומטרררררר
דינאמיות מטורפת ומלא שמחה
(היו צריכים לשים את זה בדאבל באמצע. לא הבנתי למה חזרו על עצמם עם צייר אחר.)

נהנתי מאוד
תמשיך להפתיע!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים ,מכל הבחינות.

• הוסף לסימניות
אהבתי לגמרי, מגניב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה