מידע שימושי עיתון מבית הניקים של פרוג!

מצב
הנושא נעול.
רעיון יפה ממש!!
אבל קשה לביצוע! קחו בחשבון...

לעניות דעתי כדי שזה יצליח צריך:
1.משהו אחד (או הנהלה אחידה) שתיקח את העניין לידיים ולניהול תקין אם יהיו שם הרבה ידיים שום יד של לקוח לא תקנה את זה..
2.להחליט מראש על 4-5 סוגי מדורים ועם זה להתחיל במידה ויצליח אפשר להתרחב יותר.(אף פעם לא טוב להראות את כל היכולות בבת אחת..)
3.תנו לכוחות חדשים לכתוב!!!!!! יש מספיק מוספים עם כתבים מצוינים שכולנו קראנו קוראים ונקרא עוד...
אם אני אי פעם אקנה את במוסף הזה זה רק אם יהיו שם כישרונות חדשים שיפתיעו אותי ויגוונו קצת...
זה לא סותר את העבודה שבתחילה לפחות נצטרך שניים שלושה שמות מוכרים כדי למשוך קהל אחר כך כדאי להתמקד בפרמטרים חדשים הגיוון והריענון הם אלו שיחזיקו אותו בסופו של דבר מול אחרים.

בהצלחה רבה!
1. נכון במאה אחוז צריך לעשות משהו בנידון..
2. תעברי על הקהילות פה זה יכול להיות המדורים תוצר אחד מכל קהילה
3. כל הרעיון של העיתון הזה הוא שכל אחד בפרוג יכול לכתוב

איזה נחמד ש99.9% מהניקים לא כפויי טובה וזוכרים מי פתח את האשכול,
איזה מבאס ש0.1% הם ** כפויי טובה ושוכחים.

איזה נחמד ש99.9% מהעולם מבינים שמי שביצע רעיון הוא המנהל שלו,
איזה מבאס ש0.1% מהעולם, אוחזים שהם המנהלים של כל העולם ויכולים לקבוע איך יהיה רעיון שלא שלהם.
אני כבר שוקלת אם להציע את השם @הישיבישע'ר בתור שם לעתון

אני כבר שוקלת אם להציע את השם @הישיבישע'ר בתור שם לעתון
חזזזזזזזזזזזזזזזזזק
איך לא חשבתם על זה קודם?...:),
עכשיו ברצינות, זה יכל להיות רעיון פצצה אם זה היה עיתון רק של גברים,- היה מושך ישיבע בוחרים ומבוגרים שמתגעגעים לימים היפים ההם...
ברגע שזה לכל המגדרים או כלשון נערוויסטי החוק 'מיועד לנשים וגברים כאחד' (רק לי זה מרגיש שהנוסח הזה כתוב רק במקומות שרלוונטיים לאחד/אחת המגדרים?..)
הנשים פחות יתחברו,
ויהיו בכלל שירגישו הדרת נשים...
(שוכחים שיש גם הדרת גברים, כבחור עם אח אחד וחמש אחיות אני מבטיח שגם זה קיים;))

נערך לאחרונה ב:
אל תסטו מהנושא ... ברחמים. חבל שינעל

אז זה עיתון לגברים?:eek:
אז זה ממש ביטול תורה. :confused:

;)
כפי שהדגשתי ממש לא רק לגברים,
(בדיוק כמו כל עיתון אחר שהוא לא ספציפי למגדר כזה או אחר (למעט מגזינים ספציפיים כג' 'בתוך' של עיתון משפחה וכדו'),
ואת האמת גברים לבד לא יכולים להרים כזה עיתון...

מה פתאום :eek:

עושים מה שהרב שך אמר על יתד
קונים (כדי לבסס) וזורקים לפח הקרוב....;)
אז עדיף לקרוא לו "לסל וחסל". :p

וברצינות- אם זה פונה לשני המינים צריך שם ניטרלי.

אז עדיף לקרוא לו "לסל וחסל". :p

וברצינות- אם זה פונה לשני המינים צריך שם ניטרלי.
הפסיפס או פאזל נראה לי ממש מתאים.. זה ניטרלי גם לכאלו מחוץ לפרוג וגם מסמל את כל מה שרוצים שהעיתון הזה יסמל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה