- הוסף לסימניות
בעיתון של סוכות?
כמה שבועות קודם
בעיתון של סוכות?
להם יש את אם בישראל ואב ביתומה עם הנשואים????
מסקנה:ומה עם הנשואים????
@Ruty Kepler התחלת כבר לכתוב את הסיפור בהמשכים לעיתון המדובר?
אם מנקים איתו חלונות אז זה פונה בכלל למגזר הרוסי....כבר התבלבלתי...
זה אמור להיות עיתון שקונים או שמנקים איתו חלונות??
התמונה השלישית.יש בהפקה בנות 10. אך האם הן הופיעו בעיתון, או רק בנות השלוש?
התמונה השלישית.
את מסכימה איתי שהיא בת 5 לפחות.
ועוד נקודה אחת לפני שסוגרים ת'נושא כי חבל על האשכול,
מצלמים לפעמים ילדה עם בן, באותו גובה. על בן קל לראות אם הוא בן 3 או 6. והילדה באותו גובה...
לא מצאתי את התמונה השלישית בעיתון.
יש שתי ילדות בפרסומות של פרפקט בשבועות האחרונים, שתיהן קטנות. לא מגרדות את ה-5 מלמטה.
ושוב - אפשר לדון על האיפור והשדר שעולה מהפרסומות. אבל הנתון של הגיל, הוא לא כצעקתה.
סוגרים, סוגרים.אם זה באמת חשוב אני יכולה לחפש ולהביא הוכחות שזה יותר אבל נראה לי נסגור את הוויכח הזה פה
אני כל שבוע רואה את הפרסומות של בתוך.אם את באמת חשוב אני יכולה לחפש ולהביא הוכחות שזה יותר אבל נראה לי נסגור את הוויכח הזה פה
אם את באמת חשוב אני יכולה לחפש ולהביא הוכחות שזה יותר אבל נראה לי נסגור את הוויכח הזה פה
אפשר להעלות שמות עד מוצאש בתשע לגבי הניהול הם אמרו שהם מחכים לתגובה של הנהלת פרוג בענייןמי בראש
??
מי לוקח את המושכות לידיים?!
תחרות שמות- @הישיבישע'ר ו @bat 7מי בראש
??
מי לוקח את המושכות לידיים?!
יש סיכוי שההנהלה תגלה עניין? כי בלי זה, נראה שהרעיון הגרנדיוזי והמגניב ישקע אי שם בתהומות הנשייה...אפשר להעלות שמות עד מוצאש בתשע לגבי הניהול הם אמרו שהם מחכים לתגובה של הנהלת פרוג בעניין
ההתחלה צריכה להגיע ממנהלי פורומים, שיפעילו אתגרים בנושא.יש סיכוי שההנהלה תגלה עניין? כי בלי זה, נראה שהרעיון הגרנדיוזי והמגניב ישקע אי שם בתהומות הנשייה...
ניסיתי בהתחלה לתייג את מנהלי הפורומים אבל חוץ משלושה אין לי מושג מי המנהלים...ההתחלה צריכה להגיע ממנהלי פורומים, שיפעילו אתגרים בנושא.
צריך קודם לצאת עם דבר מוגמר(לא לחכות לכל מי חשבונות והחלטות). ברגע שיש דבר מוצלח, מוכן ומזומן מי לא יצטרף?!אפשר להעלות שמות עד מוצאש בתשע לגבי הניהול הם אמרו שהם מחכים לתגובה של הנהלת פרוג בעניין
כדי לגמור משהו צריך לגבש אותו... הרעיון הזה הפציע רק היום.. התוכן לא אמור להוות בעיה (מחליטים על נושא מעלים כאתגר בקהילות הרלבנטיות אלא שפחות רלבנטיות כדוגמת אדריכלות ודומיהן יוכלו להעלות טיפים וכל מיני כאלה לפי סדר מסויים שיקבע וגם זה יוכל להקבע כאתגר אצלם..) כדי לגבש צריך ליצור קשר עם מנהלי הפורומים השונים כדי להחליט איך מתחילים ומאיזה נושא... וזה קצת בלתי אפשרי בשלוש וחצי לפנות בוקר..צריך קודם לצאת עם דבר מוגמר(לא לחכות לכל מי חשבונות והחלטות). ברגע שיש דבר מוצלח, מוכן ומזומן מי לא יצטרף?!
מי שבא ברוך הבא ומי שלא בא, יזחל אח"כ על הרגליים ויבקש ויתחנן להיכנס.
לא לנותנים לקרר את האמבטיה הרותחת.
נראה שזה סבוטאז' מהעיתונים הגדולים שמריחים נוק אאוט. לא ניתן להם את הניצחון!
קדימה. אפשר לעבור פורום פורום ולתייג את מנהליו.צריך קודם לצאת עם דבר מוגמר(לא לחכות לכל מי חשבונות והחלטות). ברגע שיש דבר מוצלח, מוכן ומזומן מי לא יצטרף?!
מי שבא ברוך הבא ומי שלא בא, יזחל אח"כ על הרגליים ויבקש ויתחנן להיכנס.
לא נותנים לקרר את האמבטיה הרותחת.
נראה שזה סבוטאז' מהעיתונים הגדולים שמריחים נוק אאוט. לא ניתן להם את הניצחון!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים