אני מקבל את שתי העיתונים, לטעמי האישי המבשר חדשני בהרבה הן מבחינת הגרפיקה והן מבחינת התוכן, בהמודיע אני מוצא את עצמי תוהה מי מינה את הכותבים לכותבים ובפרט בתורני...מישהו כאן מנוי להמבשר ולהמודיע ( זה השניים שהגיעו לגמר.. ) ויכול לחוות את דעתו על ההבדל בניהם ברצה המקצועית ומה יותר מעניין וכו׳
( גם לאישה..)
וגם כבר אין הדרך בחנויותאם כי לאחרונה קצת ירד ברמה
לא היה לי כח לעבור על כל העמודים ולבדוק אם משהו כתבאני
מדוע אתה שואל![]()
הייתי מנויה על עיתון 'לעצמך' בהתחלה, ממש מהראשונות. אפרת ברזל היתה אז העורכת של העיתון, ונהנתי ממנו.לא יצאתי מגדרי אבל נחמד מאוד.בגדול ממה שאני שומע (ולא רק מאישתי)
יש הרבה כותבות ותוכן טוב
אבל גם כאלה שממש לא
ככה זה כמעט כל דבר חדש, צריך להתחיל ויש גם טוב וגם פחות ומי שמשקיע לאט לאט מעלה את הרמה
אבל בהחלט יש המלצות טובות עליו
אכן כך נשמע בחודשים האחרוניםהייתי מנויה על עיתון 'לעצמך' בהתחלה, ממש מהראשונות. אפרת ברזל היתה אז העורכת של העיתון, ונהנתי ממנו.לא יצאתי מגדרי אבל נחמד מאוד.
לפני חצי שנה בערך,החליפו את העורכת,אפרת ברזל עזבה.איןלי מושג מה קרה שם,אבל העיתון שינה פניו ושינה המון דברים נוספים.
נוסף גם סיפור בהמשכים מוזר והזוי........
ניסתי עוד חודש חודשיים ועזבתי.
לא מתגעגעת בכלל..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים