- הוסף לסימניות
אך יוצרים קשר?אני בירושלים ואשמח מאוד לקנות
אך יוצרים קשר?אני בירושלים ואשמח מאוד לקנות
טעות במיילאני מעוניינת בבני ברק.
בבקשה לפנות אלי במייל 0527627713 שטרודל ג'ימל נקודה קום. או בטלפון.
רק בשעות הקרבות אוכל להעביר לב"ב...אני מעוניינת בבני ברק.
באמת מנסה להבין:אני מעוניינת בבני ברק.
באמת חיפשתי, תודה רבה רבה.
וסתם כך, לכל המגיהים החשובים, אם אין לכם משהו באמת רציני לכתוב אז זה לא דבר האבד ואין שום היתר לכתוב אותו בחול המועד! ובפרט אם זה בפורום שזה 'דבר המתקיים'.
כט"ס.
כי זה מטלפון חכםבאמת מנסה להבין:
למה כתב כ"כ גדול?!
והמספר שצויין לעיל הוא מס' כשר, לא?!כי זה מטלפון חכם
יש היום טלפונים חכמים עם קידומת "כשרה"והמספר שצויין לעיל הוא מס' כשר, לא?!
אני מעוניינת בבני ברק.
באמת חיפשתי, תודה רבה רבה.
וסתם כך, לכל המגיהים החשובים, אם אין לכם משהו באמת רציני לכתוב אז זה לא דבר האבד ואין שום היתר לכתוב אותו בחול המועד! ובפרט אם זה בפורום שזה 'דבר המתקיים'.
כט"ס.
נו נו...יש היום טלפונים חכמים עם קידומת "כשרה"
וגם זה מספר מייל ולא טלפון מה שהם כתבו
@ספרא אמר ספרא יודע!וסתם כך, לכל המגיהים החשובים, אם אין לכם משהו באמת רציני לכתוב אז זה לא דבר האבד ואין שום היתר לכתוב אותו בחול המועד! ובפרט אם זה בפורום שזה 'דבר המתקיים'.
כט"ס.
שלחתי050prog בגימייל
C0527627713 שטרודל גימל נקודה קום.
טעות במייל
עדיין רלוונטי?קנינו בטעות 2 מי שמעוניין לקנות אחד שיכתוב.
חג שמח
לאעדיין רלוונטי?
יש מישהו שכתב בעזרה עדדית שהוא רוצה לקנות אולי תיצרו איתו קשרקנינו בטעות 2 מי שמעוניין לקנות אחד שיכתוב.
חג שמח
ב''הנמכר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים