כללי עיתון עמוס מאד

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לעצב עיתון לביה"ס ב4 עמודים, המון חומר של כיתוב ותמונות...
יש למשהו רעיון או דוגמאות כיצד לדחוס המון כיתוב ותמונות בצורה שיראה יפה ונורמלי???
ניסיתי להסביר להם את ענין העומס, אך הם רוצים להכניס שם את כל החומר...

תודה לעונים!!

• הוסף לסימניות
כמובן עושים מסגרת דקה מאד מסביב או שלא עושים בכלל מסגרת
ואת שאר הדברים עושים בקטן גופן קריא
וה"ה בתמונות - תסבירי להם שהכל יהיה בהתאם

• הוסף לסימניות
אז תכניסי את כל החומר - ושיראה עמוס מאד :)

• הוסף לסימניות
תודה
יש למשהו דוגמא יפה?

• הוסף לסימניות
זה האתגר הכי גדול.
מבחינה עיצובית ככל שהאלמנטים בקומפוזיציה גדלים, הקושי לסדר אותם עולה.

באפשרותך לנסות לאזן את הלקוח ע"י ביאור הענין הזה, לשמוע את דברי החוכמה שבוקעים מפיו של אדם שלא יעז להסביר לאינסטלטור שלו איך לשחק עם הצנרת, ולגדף בלבך על זה שלא השקעת בסטודיו מפואר יותר על מנת שהלקוח היה מוכן ביתר קלות להפקיר בידיך את המושכות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך עמודים של עיתון בית ספרי שאני מעצבת (כל כמה חודשים)
אבל הוא יותר מ-4 עמודים (20+)

ככה,שאני לא יודעת עד כמה זה יהיה יעיל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;495347:
אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך עמודים של עיתון בית ספרי שאני מעצבת (כל כמה חודשים)
אבל הוא יותר מ-4 עמודים (20+)

ככה,שאני לא יודעת עד כמה זה יהיה יעיל...

תודה, אולי תשלחי עמוד או 2 עם שילוב טקסט ותמונות... כדי להתרשם,
ושוב,תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efigraf;495372:
תודה, אולי תשלחי עמוד או 2 עם שילוב טקסט ותמונות... כדי להתרשם,
ושוב,תודה!
שלחי לי כתובת מייל:)

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה