כללי עיתונים באנגלית

• פותח הנושא m2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לדעת איזה עיתונים יש באנגלית (עיתון יומי/שבועי/חודשי..)
באיזור ירושלים (ביתר)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
המודיע באנגלית(יש בכל הארץ)
אה,יש גם את עיתון זמן!
וכן את משפחה בינה כמו שזאת מתחתי כתבה..

• הוסף לסימניות
יש משפחה (MISHPACHA)
וגם בינה (BINAH)
אילו עיתונים שבועיים (פעם בשבוע)
ואני בטוחה שיש אותם לפחות בירושלים

• הוסף לסימניות
ל"מידע ביתר", יש חלק באנגלית.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את "ניו לינק"?
היכן הוא מתפרסם?
או עוד עלונים זהים? (באנגלית)

• הוסף לסימניות
ניו לינק מתפרסם בשכונות בירושלים
אפדעט - בסגנון של ניו לינק אבל הרבה יותר מושך עם כתבות מעניינות.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שניו לינק זה בעיקר עלון פרסומי ולא עיתון. אם זה מה שאת מחפשת יש גם את פירסומית.
אם את צריכה יש לי את המיילים של הניו לינק, פירסומית ואינגליש אפדייט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1099769:
אני חושבת שניו לינק זה בעיקר עלון פרסומי ולא עיתון. אם זה מה שאת מחפשת יש גם את פירסומית.
אם את צריכה יש לי את המיילים של הניו לינק, פירסומית ואינגליש אפדייט.

אם לא יקשה עלייך אשמח לקבל את המיילים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m2;1100116:
אם לא יקשה עלייך אשמח לקבל את המיילים

בבקשה.

ניוז לינק newsliink<WBR>אסור לפרסם מייל
פירסומית pirsumit<WBR>אסור לפרסם מייל
אינגליש אפדייט teu<WBR>@teu.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה