- הוסף לסימניות
זהו,היא מצאה כמטפלתאין
זה המצב
לכן הרבה נוסעים לשדרות ב"ש אשקלון אופקים ועוד
בהצלחה
תודה!
זהו,היא מצאה כמטפלתאין
זה המצב
לכן הרבה נוסעים לשדרות ב"ש אשקלון אופקים ועוד
בהצלחה
@נקודה עיצוב את מהדרום ועובדת בגרפיקה?לא ידוע לי.
אבל אפשר לשאול אותם...
איזה סוג תעסוקה? באילו מקצועות?
אני מאזור הדרום--לא דרום דרום. (רק מכירה היטב..)@נקודה עיצוב את מהדרום ועובדת בגרפיקה?
את יודעת על אפשרויות תעסוקה בגרפיקה באזור?אני מאזור הדרום--לא דרום דרום. (רק מכירה היטב..)
אני עובדת בגרפיקה (עצמאית)
באיזה עיר את מחפשת?את יודעת על אפשרויות תעסוקה בגרפיקה באזור?
משרדי פרסום וכאלו, אני חדשה ולא מכירה כאן
יש לי 3-4 שנות נסיון
וואו. האמת שבנתיבות בזמני מלחמה קצת יותר קשה למצוא..אני בנתיבות
לא דוקא משרד פרסום אלא כל מקום שצריך גרפיקה
וצודקת לגבי העיתוי, מה לעשות
את מתכוונת לנזר הקודש?או בקהילה
לא מכירה שם כלום, רק זרקתי רעיון...את מתכוונת לנזר הקודש?
אוהו... עד כדי כך...לא מכירה שם כלום, רק זרקתי רעיון...![]()
אני מעדיפה לקנות במרכז, במרוכזאוהו... עד כדי כך...![]()
למשהו ידוע אם יש בנתיבות עיתונים כאלה שמחלקים כל שבוע עם מודעות של דרושים או כאלה דברים? (או שמגיע דרך המייל)
נשמח לקבל מידע על תעסוקה ושאר דברים שמה
דווקא שופר הוא יותר של דתייםשופר
![]()
שופר, שד' ירושלים 63, נתיבות - טלפון, שעות פתיחה ועוד בדפי זהב
דפי זהב מציג מידע על שופר שד' ירושלים 63, נתיבות - אתר דפי זהב מסייע בקבלת החלטה צרכנית נבונה גם בתחום עיתונים.www.d.co.il
עיתון ביזנעס.
שופר יותר של דתיים...
דווקא שופר הוא יותר של דתיים
יש את "ביזנעס" שבועון חרדי המחולק גם באזורים החרדים באופקים וב"ש
שופר 089932750מקפיץ שוב
מעונין לפרסם בנתיבות והאיזור
מה העיתונים הנפוצים
שופר ומידע קהילתימקפיץ שוב
מעונין לפרסם בנתיבות והאיזור
מה העיתונים הנפוצים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //