עיתונים! מה יש לכם לחג וממה נהניתם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1245691:
דיברנו עם מפיץ של המבשר והוא אמר שהשנה לא מכרו את לבית, רק מי שמנוי קיבל,
ממש נראה לי שהם עשו טעות :(

מהזה טעות, אני קונה את זה כל השנה רק כי אי אפשר לקנות לבית בנפרד, לפסח שילמתי 25 ש.....:mad:

• הוסף לסימניות
מרגיז!!
זה קרה לי פעם עם משפחה, שקניתי במיוחד כי היה בפרסומת את הטעימות בתמונה, אבל בחבילה לא היה שום טעימות
ופעם עם יתד שקטיפה היה בפרסום אבל לא בחבילה

השנה קנינו משפחה, וממש לא נהניתי
ב'בתוך' כמעט לא היה כתוב כלום
במוסף עם המציצנות לבתי גדולי ישראל ולהבדיל אנשי ציבור- היתה מגעילה בעיני ובכלל לא מעניינת
שאר העתון לא הספקתי לקרוא וכבר לא היה לי חשק

מרווה לצמא- תאמינו לי- יופי של עיתון!!
וגם אין פרסומות על כל עמוד שני...

שאר העיתונים לא קנינו אז אין לי מושג

• הוסף לסימניות
אין על הפלס!

• הוסף לסימניות
הפלס - יפה, מרתק
במיוחד המוסף נושא מאפילה לאורה וכן מוסף תצפית וגם נופך כמובן.
וכן עיתון "זמן" המרתק תמיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1245702:
מהזה טעות, אני קונה את זה כל השנה רק כי אי אפשר לקנות לבית בנפרד, לפסח שילמתי 25 ש.....:mad:

בעיתון המודיע זה תמיד כך, כשקונים את העיתון של יום שישי מופיע בראש העמוד הראשון שהמוספים השבוע כוללים את הבית שלנו בפועל זה לא נמצא בחבילה.

• הוסף לסימניות
עוד לא הספקתי לעבור על כל כמויות החומר...

משפחה - מוצלח מכל הבחינות.

המודיע - מוסף סיפורים די משעמם, מלבד הסיפור האחרון (לא השיר), מאת מעבד העשתונות הנודע, הרב מוישה גוטמן. אגב, סיפורו במוסף הסיפורים של משפחה, גם מוצלח מאוד. אולי היה מקום להחליף את במות הסיפורים, ודי למבין.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד את הדואט של סיפורי מוסף יתד.
הוסיף נופך, ואתגר (לאתר מי כתב מה, ומתי הסגנון של מי שלט בכיפה).
בכלל, כששניים יושבים על סיפור, זה חייב לצאת טוב יותר, כי זמן ההכנה וההוצאה לפועל נכפלים.

• הוסף לסימניות
מי יכול להעלות את הדואט של גוטמן וולדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידישער;1245803:
מי יכול להעלות את הדואט של גוטמן וולדר?

ממש לא אהבתי את זה.
ציפיתי ליותר...

אשלח לך. מה המייל?

• הוסף לסימניות
לדעתי גם הדואט של יתד לא יצא מוצלח למרות המקוריות...
לדעתי כל סופר\ת לבד כותב\ת הרבה יותר מהתוצאה שהתקבלה.

• הוסף לסימניות
על הבית שלנו של המודיע מופיע באופן קבוע את עלותו באופן נפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1245424:
קראתי יתד, משפחה, ובקהילה
כולם היו מושקעים
יתד הפיקה מוסף בשם "מראה מקום", שהיה לטעמי מצויין
ההשקעה בצילום ראוי לשמו, ובתוכן עשוי היטב, הוכיחה את עצמה

הוכיחה את עצמה?
רק אני שמתי לב לתמונה עם סימן מים של שאטרסטוק???:confused:

• הוסף לסימניות
לטעמי המיזוג של קינן וקווין היה מנצח. ואהבתי מאד את דואט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1245836:
הוכיחה את עצמה?
רק אני שמתי לב לתמונה עם סימן מים של שאטרסטוק???:confused:
אני חושב שעם כל היכולות של ימינו, אף עיתון לא יכול לשלוח צלם, שיצלם לפני 60 שנה
הפשלה של השאטרסטוק היא של הגרפיקאי, ואני דיברתי על התמונות של האחרי, שצילם ברוך יערי, שליווה את הכתבים לכל המקומות, ועשה עבודה מצויינת

• הוסף לסימניות
שמעתי שהראיון עם משפחתה שלרוחמה שיין (הפלס) היה מרתק ומיוחד במינו. אשמח אם מישהו יוכל להעלותו.

• הוסף לסימניות
אגב - מישהו כאן קנה חבילה של יתד?
קניתי ומאוד התאכזבתי שלא היה מוסף לנשים...
הדואט הספרותי ברובו היה מוצלח מאוד, אכן החיבור בין גוטמן לולדר לא צלח.

מרווה לצמא אכן היה נחמד בלי הפרסומות, אך הסגנון שלו מסוים מאוד... כתבות מאוד יפות.
עשיתי עכשיו מנוי ב-9 ש"ח לחודשיים, נראה.

• הוסף לסימניות
נהנינו מאד ממוישה גוטמן, ולא משנה איזה משלשת סיפוריו.
כמו כן 'זמן' היה מרתק.
לגבי הדואט של ולדר וגוטמן, על אף שהשילוב לא היה מוצלח כמו אצל אחרים, אבל הוא היה מענין יותר מכולם. השילוב הוא קשה כי ולדר דרכו בהרפתקאות ותהפוכות (טוויסטים :)) ופחות במסר גלוי. וגוטמן משקיע את כל כולו במסר חודר תוך כדי נבירה בעמקי הנפש של גיבורי העלילה. ולכן בסופו של דבר השילוב היה מענין כי היה בו משניהם. חוץ מזה שנוצר פה שילוב כמעט בלתי אפשרי של משפטי "דיימון דאניון" (שולדר הוא תלמידו בכתיבה) למשחקי לשון של גוטמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יערי;1246196:
חוץ מזה שנוצר פה שילוב כמעט בלתי אפשרי של משפטי "דיימון דאניון" (שולדר הוא תלמידו בכתיבה) למשחקי לשון של גוטמן.
שילוב בלתי אפשרי...
גוטמן נעלם שם איפשהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה