- הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1245691:דיברנו עם מפיץ של המבשר והוא אמר שהשנה לא מכרו את לבית, רק מי שמנוי קיבל,
ממש נראה לי שהם עשו טעות![]()
מהזה טעות, אני קונה את זה כל השנה רק כי אי אפשר לקנות לבית בנפרד, לפסח שילמתי 25 ש.....
נכתב ע"י skl;1245691:דיברנו עם מפיץ של המבשר והוא אמר שהשנה לא מכרו את לבית, רק מי שמנוי קיבל,
ממש נראה לי שהם עשו טעות![]()
נכתב ע"י רמז;1245702:מהזה טעות, אני קונה את זה כל השנה רק כי אי אפשר לקנות לבית בנפרד, לפסח שילמתי 25 ש.....![]()
נכתב ע"י חסידישער;1245803:מי יכול להעלות את הדואט של גוטמן וולדר?
נכתב ע"י קקטוס;1245424:קראתי יתד, משפחה, ובקהילה
כולם היו מושקעים
יתד הפיקה מוסף בשם "מראה מקום", שהיה לטעמי מצויין
ההשקעה בצילום ראוי לשמו, ובתוכן עשוי היטב, הוכיחה את עצמה
נכתב ע"י רותיי;1245809:ממש לא אהבתי את זה.
ציפיתי ליותר...
אשלח לך. מה המייל?
אני חושב שעם כל היכולות של ימינו, אף עיתון לא יכול לשלוח צלם, שיצלם לפני 60 שנהנכתב ע"י efrat1;1245836:הוכיחה את עצמה?
רק אני שמתי לב לתמונה עם סימן מים של שאטרסטוק???![]()
אהבתי מאד מאד את הדואט של סיפורי מוסף יתד.
שילוב בלתי אפשרי...נכתב ע"י יערי;1246196:חוץ מזה שנוצר פה שילוב כמעט בלתי אפשרי של משפטי "דיימון דאניון" (שולדר הוא תלמידו בכתיבה) למשחקי לשון של גוטמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים