איזה עיתון חג קניתם השנה – והכי נהניתם ממנו?

• משפחה

הצבעות: 208 44.4%
  • יתד נאמן

הצבעות: 93 19.9%
  • בקהילה

הצבעות: 38 8.1%
  • המודיע

הצבעות: 72 15.4%
  • המבשר

הצבעות: 33 7.1%
  • הדרך

הצבעות: 4 0.9%
  • הפלס

הצבעות: 17 3.6%
  • מרוה לצמא

הצבעות: 124 26.5%
  • אחר / לא קניתי השנה

הצבעות: 79 16.9%

• סה"כ מצביעים
    468
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איפה עוד התחילו סיפורים חדשים ושל מי?

• הוסף לסימניות
מעדיפה שלא לחשוף את עצמי כרגע. אבל אם נהניתם מסיפור כלשהו במוסף - אשמח לשמוע. אולי תקלעו לשלי...
הבעיה אצלי שאני יכול לקרוא את הסיפורים של סוכות גם בחנוכה או בפסח.. הכל לפי הזמן.
בכל אופן אשתדל.

• הוסף לסימניות
ממש כך!!!
קניתי גם בקהילה וגם משפחה
בתוך המשפחה 234 עמודים
פנינה 111 עמודים
(ספרתי ובשתיהם יש כמעט אותו סכום של פרוסמת)
אנחנו מנויים למשפחה ובקהילה
ולחגים מקבלים מתנה מיוחדת מהם חוברת פרסום מעל 35 % אמנם שיש חומר קריאה אבל עם הפרסומות זה ממש מוגזם
זכור לי שפעם עשו מגזין נפרד לפרסומות זה מציק נורא וכמובן בעייתי לשבת וחג- הלכתית.

• הוסף לסימניות
אנחנו מנויים למשפחה ובקהילה
ולחגים מקבלים מתנה מיוחדת מהם חוברת פרסום מעל 35 %
חחחח.
אין מה לעשות ככה זה בחיים
אגב במשפחה באנגלית זה פי 2 זה יוצא כמו איזה שתי ספרים לחגים מרוב פרסומות.

• הוסף לסימניות
יש כאן למישהי "המבשר לבית" ויכולה לסרוק לי כתבה בשם "נענועים"??

תודה

• הוסף לסימניות
אני קורא 'רגע', הכי מעניין והכי זול
לא הבנתי עדיין למה הוא לא בסקר?
רגע השבועי לדעתי מעניין מאד. בחגים הכתבות פחות מעניינות אותי אישית. אבל כל שבוע אני קונה רק אותו.

• הוסף לסימניות
פרוג הוא מייצג של כל החרדים,
וא"כ יוצא שרוב החרדים קוראים משפחה.
ברור שיש כאן הטיה לכיוון משפחה.
יתד והמודיע הם עיתונים שמרנים הרבה יותר שקוראיהם במקרים רבים עם מייל בלבד ואלי גם זה לא , ואין להם שום גישה ושייכות לפרוג.
וגם בציבור היותר פתוח מאכזב לראות שהמון צבע כרומו ועדריות מנצחת איכות ועניין.

• הוסף לסימניות
ברור שיש כאן הטיה לכיוון משפחה.
יתד והמודיע הם עיתונים שמרנים הרבה יותר שקוראיהם במקרים רבים עם מייל בלבד ואלי גם זה לא , ואין להם שום גישה ושייכות לפרוג.
וגם בציבור היותר פתוח מאכזב לראות שהמון צבע כרומו ועדריות מנצחת איכות ועניין.
ממש ממש ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה