עכבר אלחוטי

• הוסף לסימניות
היו לי כבר שניים, ואני רוצה לקנות את השלישי.
הקודמים לפעמים לא ממש הלכו לאן שאני רציתי...
איזו חברה מומלצת?
יש בזה טוב יותר ופחות?

• הוסף לסימניות
תקציב?

בגדול, מייקרוסופט ולוג'יטק הם המובילות.

• הוסף לסימניות
לי אישית יש מיקרוסופט 2000 ומאוד מרוצה מזה (רק דבר קטן הגלגל עושה בכמה מקומות בעיות)

• הוסף לסימניות
גם לי בלוג'יטק שלי היתה בעיה בגלגל..
אבל היות שהקנייה היתה באייבורי, אז ללא אומר ודברים קיבלתי סט חדש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1521013:
גם לי בלוג'יטק שלי היתה בעיה בגלגל..
אבל היות שהקנייה היתה באייבורי, אז ללא אומר ודברים קיבלתי סט חדש..

אני לא מדבר על בעי' פיזי רק בעי' טכני כדוגה משום מה בתוך בציג תמונות אני לא יכול להגדיל (zoom) התמונה עם הגלגל רק ידני

• הוסף לסימניות
אתה צריך ללחוץ גם על קונטרול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1521835:
אתה צריך ללחוץ גם על קונטרול.

אני לא מדבר בתוך התקי' רק בתוך התוכנה

• הוסף לסימניות
סתם דרך אגב: ניתן להשיג עכברים זולים מאוד באתרים כמו אייבי וכו' אבל הם טובים אולי למשתמש פשוט,
מי שצריך דיוק מירבי וכדו' זה יהיה סיוט בשבילו,
יש להם הרבה באגים כאלו, למשל שפתאום מפסיק לעבוד לחלקיקי שניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה