כללי עכבר

• הוסף לסימניות
האם אחד יודע באיזה עכבר להשתמש, כי האצבע שלי כבר תש כחו, האם אחד יודע איזה עצה בשבילי

• הוסף לסימניות
אני מצרפת עוד שאלה באותו נושא האם יש כזה דבר לכוון לעכבר רמת דיוק או משו כזה או שזה תלוי בסוג עכבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lew;224459:
אני מצרפת עוד שאלה באותו נושא האם יש כזה דבר לכוון לעכבר רמת דיוק או משו כזה או שזה תלוי בסוג עכבר?
יש לכוון את מהירות המצביע.
לוח הבקרה>עכבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lew;224551:
מה הקשר לשאלות שנשאלו ???
כי כתוב שם על עבודה ממושכת מול המחשב וגם על הנושא של עכבר!
תעבור על האשכול, תראה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם יש עכבר מיוחד (רק אומרים שעכבר קטן יותר מזיק פחות אבל השאלה אם זה נוח), אבל לי יש פד מיוחד לעכבר עם ג'ל בקדמה שלו שעליו מונחת כף היד וזה הרבה יותר נוח וחוסך את כאבי מפרק היד.
כדאי גם לכוונן את היידיות של הכסא לגובה העכבר כדי שהיד תהיה בקו ישר ולא תעלה ללמעלה מה שגורם לכאבים.
החלמה מהירה.

• הוסף לסימניות
ממליץ בחם על העכבר הלבן של מייקרוסופט, גם מבנה טוב, וגם לא צריך ללחוץ לחיצות חזקות כדי לקבל את מבוקשך די בלחיצה קלה ממש,
וזה אחרי שניסיתי הרבה מאוד עכברים מהיום שגיליתי אותו - אני לא עוזב!

• הוסף לסימניות
זה:

קבצים מצורפים

• 21165080b.jpg
    KB 3.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ג"א מצטרף למאיר.

• הוסף לסימניות
גם אני ניסתי עכברים מענינים, אלחוטיים, יקרים... ובסוף חזרתי למקור... עכבר של מייקורספט.

• הוסף לסימניות
זה משנה אם הוא לבן או שחור?
גם לי יש עכבר אופטי של מייקרוסופט, אבל לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם? הרגישות ללחיצות?
דרך אגב, יותר מידי רגישות ללחיצות זה גם לא טוב...
בדיוק לפני שבוע נתנו לי "לסדר" איזה מחשב נייד חדש שקנו מחו"ל ויש שם אפשרות ללחוץ על המשטח שעליו "גוררים" את העכבר. הבעיה היא שהמשטח כ"כ רגיש ללחיצות, שלמרות שממש "ליטפתי" את המשטח - הוא הגיב לזה כאל לחיצות ופתח חלונות שוב ושוב..

• הוסף לסימניות
האם אפשר ליתן איזה סיריאל נוממער וכדומה כי אני רוצה לקנותו

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לעזור ?

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג בכל חנות מחשבים קלאסית. רק תשים לב שיתנו לך את המקורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה