תודה. הייתם שם? צריך רכב?בית כנסת הרמח”ל וכל המוזיאונים נמצאים כולם בעיר העתיקה ומצריכים קניה של כרטיס כניסה(משותף לכולם) באולמות האבירים שזה בכניסה לעיר העתיקה.
קחי בחשבון שיש בחלק תכניים נוצריים.
www.prog.co.il
כן, הייתי בעיר העתיקה.תודה. הייתם שם? צריך רכב?
תודה! הרגשתם בנח שם? זה לעניין לבוא לשם עם ילדים (בגלל הערבים וכו')?כן, הייתי בעיר העתיקה.
חונים או מגיעים לכניסה לעיר העתיקה (אזור אולמות האבירים) ומשם כמה דק‘ בין אתר לאתר.
אני הייתי כמה פעמים והרגשתי ממש בנח, הערבים שם מצד אחד מאוד חיים את המנטליות הערבית העתיקה עם השווקים והסמטאות, ומצד שני מאוד ישראלים ומתייחסים יפה.תודה! הרגשתם בנח שם? זה לעניין לבוא לשם עם ילדים (בגלל הערבים וכו')?
לפני כמב חוד‘ היינו זוגי היה הרבה יהודים יחסיתתודה! הרגשתם בנח שם? זה לעניין לבוא לשם עם ילדים (בגלל הערבים וכו')?
יודעים אולי אם צריך להזמין אצל אליאס מראש? ואם יש מספר טלפון? מה שרשום לא מעודכןבית הכנסת של הרמח"ל והמוזיאונים (לא ברור לי שהם מענינים במיוחד...) הם כולם בעיר העתיקה
מרחק הליכה בכלל לא גדול
סתם מאד מענין להסתובב בשוק שם
הרבה בסטות מענינות וכל מיני שמונצע'ס והרבה אוירה של שוק ותבלינים וכו'
הכל שם שורץ ערבים - אבל זה לא ערבים עונים ומפחידים ויש שם המון המון המון תיירים וחרדים ובחורי ישיבות וכו'
יש שם חניונים, נראה לי רובם היום בתשלום.
הכי כיף שם זה הטורנדו - אבל רק של אליאס, אל תתפשרו על אף אחד אחר (לא לבעלי לב חלש...)
אין צורך להזמין מראשיודעים אולי אם צריך להזמין אצל אליאס מראש? ואם יש מספר טלפון? מה שרשום לא מעודכן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //