- הוסף לסימניות
טעמתי באזזז. אני אוהבת שרוףבייגלה שרוף
אהבתי במיוחד כי באמת הכל תלוי בזווית ראיה שאנחנו 'מוכרים' ללקוחות.
מהמם!
טעמתי באזזז. אני אוהבת שרוףבייגלה שרוף
בחירה עם טעםטעמתי באזזז
התחברתי ל ב' ביגלה שרוף
כי הרושם עושה הכל
משמח לשמוע!טעמתי באזזז
התחברתי מאד לאות ע' - איך להעלות מחירים
כאחת שרוצה מאד לעשות את זה ודוחה שוב ושוב
הולכת לעשות בזה שימוש ממש עכשיו
תודה!
כיף לזהות את הדמות והאישיות שמאחורי הניק שלך...טעמתי באזז
אמנם כבר טעמתי מזמן, כשהזמנתי אותך להרצות לקבוצת הנטוורקינג שלי, אבל ממשיכה לטעום ולהתענג ברשימת התפוצה שלך וכאן בפרוג.
את כל כך צודקת.אהבתי מאד את:
לידים - לא מספרים. נשמות.
זה כ"כ מדבר אליי, במיוחד בתור דולה ההתייחסות ללקוחות כנשמות שאני זוכה ללוות אותן בתהליך קדוש - היא כמעט מובנת מאליה. המונח "קניבליזם שיווקי" הוא לגמרי נכון, ואת בדיוק ההיפך מזה.
תודה על ההערה הבונה!בהקשר הזה אגב, פחות אהבתי את ההקבלה שכשפותחים חלון נכנסים זבובים... הלקוחות שקיבלו את התוכן החינמי שלנו הם לא זבובים, גם אם נהנו בחינם והלכו.
הם קודם כל, כפי שאמרת אח"כ, נשמות ששעשיתי איתן חסד והגשמתי דרכן חלק מהשליחות שלי בעולם (בכך שהענקתי להם תוכן שווה). ומלבד זאת, גם אם לא מתאים להם לפוצץ את המייל ברשימות תפוצה ואולי כרגע המוצר שלי לא רלוונטי או לא מתאים להם מכל סיבה שהיא - עדיין, אחרי שהם צרכו את המוצר החינמי שנתתי, השם שלי נמצא אצלם בראש ויתכן בהחלט שיעלה בהמשך כשהם או חבריהם יצטרכו את המוצר שלי.
כמה נכון...טעמתי רחשת...
התחברתי מאד ל-גיל מנטלי לעסק
לדעתי יש גם גיל מנטלי לניק בפרוג-
מעבר ל'משתמש צעיר' 'משתמש רשום' 'משתמש מקצוען'...
נכון מאד!טעמתי באזז
התחברתי לאות כ'
אולי כי זה שמי :")
פשוט אני שמתי לב שבאמת יש אפשרות לברבר ולברבר אבל מה תכל'ס
ויש אופציה פשוט להניע פשוט להגיע באמת ממקור פסיכולוגי
להבין מה ישכנע את האדם שמולי להוציא כסף דווקא עלי
במה הוא חייב אותי ולא יסתדר בלעדי כמה שיהיה יותר ברור אצלי
יהיה גם אצלו הרגשה של ביטחון שהוא יכול לסמוך עלי
תודה על השיתוף!טעמתי באזז
גיל מנטלי לעסק נגע בי, כי זה רלוונטי לי מאוד ומעורר תובנות נכונות.
איזה יופי!טעמתי באזזז
דילמת הביצה והתרנגולת - איך תתחילי אם אין לך ממה?
ממש נוגע אלי בזמן הזה, אני בדיוק רוצה לפתח את העסק
בהצלחה!טעמתי באזז
התחברתי לג' - גרעין עסקי נכון
כי אני אוחזת בשלב הזה כרגע
יש לך טעםטעמתי באזזז. אני אוהבת שרוף
אהבתי במיוחד כי באמת הכל תלוי בזווית ראיה שאנחנו 'מוכרים' ללקוחות.
מהמם!
ווואו. מצאת זמן!טעמתי באזז
לא מאמינה שקראתי את זה ביום שישי
יפה מאוד! כנראה אשוב להתעמק
מה אהבתי? הכל
מה הכי? יש מיש - לראות מה כבר יש בעסק, מה כבר עובד
זה בדיוק העניין.טעמתי באזז
הכי התחברתי ללידים - לא מספרים. נשמות.
מהמקום של הלקוח..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים