מלון עכו - מלון חדש כשר מי היה מי שמע [חוף התמרים לשעבר]

• הוסף לסימניות
תשימו לב לברר יותר.
כמעט כל השרשור פה משתמשים חדשים / רשומים 🧐
האמת שקצת נפגעתי מהתגובה הזו.
אני טורחת ועונה ומפרטת למישהי שבקשה בדחיפות
ואת ככה באה וקוטלת.
בדקת מה העבר שלי בפורום לפני שכתבת את זה???
ואולי אין לי סיבה לעשות מנוי בתשלום כי אני סה"כ מורה שלא צריכה למכור שום דבר ואין לי שום אלבום עבודות להשוויץ בו??? ואני לא קונדיטורית/גרפיקאית/צלמת, סה"כ אישה פשוטה. שנעזרת מדי פעם בפורום וגם אוהבת לעזור.
נכון, הייתי במלון הזה ונהניתי מאד. קבלנו שבת מערכים בגלל שתרמנו.
אין לי בו שום מניות, הלוואי שהיו לי, אולי הייתי קצת יותר עשירה.
ואני סה"כ עשיתי טובה לאישה שבקשה תגובות.
יכולתי לקרוא ולהמשיך הלאה....

• הוסף לסימניות
האמת שקצת נפגעתי מהתגובה הזו.
אני טורחת ועונה ומפרטת למישהי שבקשה בדחיפות
ואת ככה באה וקוטלת.
בדקת מה העבר שלי בפורום לפני שכתבת את זה???
ואולי אין לי סיבה לעשות מנוי בתשלום כי אני סה"כ מורה שלא צריכה למכור שום דבר ואין לי שום אלבום עבודות להשוויץ בו??? ואני לא קונדיטורית/גרפיקאית/צלמת, סה"כ אישה פשוטה. שנעזרת מדי פעם בפורום וגם אוהבת לעזור.
נכון, הייתי במלון הזה ונהניתי מאד. קבלנו שבת מערכים בגלל שתרמנו.
אין לי בו שום מניות, הלוואי שהיו לי, אולי הייתי קצת יותר עשירה.
ואני סה"כ עשיתי טובה לאישה שבקשה תגובות.
יכולתי לקרוא ולהמשיך הלאה....

אני מאוד מאוד! מתנצלת על שהתגובה שלי פגעה בך.

אבל אני לא חוזרת בי מהתגובה שלי (שאגב לא הייתי קוראת לה 'קוטלת') מסיבה פשוטה-
הרבה אנשים מנצלים את פרוג כדי לקדם את העסקים שלהם / כל מיני אינטרסים, וזה הגיוני, וצריך לשים לב.
וכשיש כמה וכמה תגובות ממשתמשים שונים אני רואה לנכון לציין את זה, כדי שמבקשי ההמלצות ישימו לב ולא יפלו בפח, (כפי שלצערי כבר קרה לי פה בעצמי בעבר). יש פה כל כך הרבה המלצות לא אמיתיות, שאין ברירה אלא להזהר ממה שנראה קצת חשוד.

מההודעה הכנה שלך אני מבינה שאת חלילה לא כזו, וההמלצה שלך באה בכנות בשביל לעזור ולהועיל, ואני בטוחה שמי שיקרא את ההמלצות ומי שייעזר בהן מודה לך מאוד.
אבל לצערינו לא כולם ישרים כמוך, ונראה לי מאוד מאוד לגיטימי ומובן להסב את תשומת לב האנשים כשיש כמה וכמה משתמשים חדשים שממליצים בזה אחר זה על משהו.

שוב סליחה בהחלט ממך.
כוונתי היתה שאנשים יזכרו להזהר כמו שצריך תמיד, ולא כלפי התגובה שלך ספציפית חלילה

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על המלון. האוכל היה טוב
סעודה שלישית קצת חסר
שימו לב שיש למלון שבע קומות בשבת...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!
הכשרות של הרב מנת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה