- הוסף לסימניות
יש שם בניה חדשה?קריית אתא גם יכול להתאים אם אתה לא סגור על ה3 ערים הנ"ל
יש שם בניה חדשה?קריית אתא גם יכול להתאים אם אתה לא סגור על ה3 ערים הנ"ל
נחלת בראשית בלי קשר הוא סתם פרויקט יקר..בנחלת בראשית שלב ג' שמשווק עכשיו, המחיר ל4 חדרים בסביבות 1.65M ואפילו יותר, תלוי בקומה
אתה כותב מידיעה?נחלת בראשית בלי קשר הוא סתם פרויקט יקר..
אתה יכול למצוא בתים חדשים יותר גדולים פחות מהמחיר
הוא עושה את זה כי הוא מוכר רק לחרדים
גם אני גר במקום וזאת המציאות שהוא מוכר יותר יקראתה כותב מידיעה?
אני גר במקום ואני חולק עליך לגמרי
יש עוד פרויקטים בקהילה, סולם יעקב- יקר יותר מנחלת בראשית
בית הלוי- בערך באותו מחיר אלא אם קנית פעם וקיבלת הטבה
אלו המחירים כיום בקהילה!
בשאר העיר אתה צודק לגמרי אבל אנשים מעדיפים לגור בקהילה ויש לזה מחיר מסוים
יש לך את המחירון של סולם יעקב?גם אני גר במקום וזאת המציאות שהוא מוכר יותר יקר
לא בהישג יד כרגעיש לך את המחירון של סולם יעקב?
יש לזה אשכול ייעודיאם נרשמתי לעכו ,אני אמורה לקבל הודעה או משהו ?
איך אני יודעת אם התקבלתי ?
www.prog.co.il
שמעתי שבונים בנתיבות יש בית הלוי וסולם יעקב ששם מכיר כמה זוגות שקנו סגנון בראי לא צול לגבי עבודה לסוע ברכבת לתל אביב שעהאשמח לשמוע את דעת הציבור לגבי קנית דירה לזו"צ עם יכולת קניה של עד 1.5 מליון, ומעוניינים דוקא בבניה חדשה באזור סגנון ליטאי שמתאים לרקע קצת חוצניק.
מה עדיף?
צד א' - אחיסמך בעכו, ציבור איכותי, מחיר זול לדירה גדולה, מצד שני רחוק מאוד ויהיה מוכן רק עוד שנתיים וחצי שלש שנים.
צד ב' - עפולה עלית, דירת 4 חדרים שזה מוכן כבר עכשיו, אבל זה גם מאוד רחוק ואולי כבר עדיף דירה יותר גדולה ויותר זולה בעוד 20 דקות מרחק, וגם לא ברור כמה זה שכונה חרדית, ומה הסגנון.
צד ג' - נתיבות, גם דירת 4 חדרים מוכנה, השאלה אם יש כזה דבר אזור עם ליטאים שזה כבר מוכן.
ואשמח גם לדעת מבחינת תעסוקה לנשים (לא הוראה) מה האופציות.
אשמח למידע מחכים.
(*נא לא להציע את חריש)
כל פריפריה לא תתאים לכל אחדנתיבות הרבה יותר קרובה למרכז,
ומחינת קהילה היא בין הגדולות בפריפריה, הרבה יותר מעכו.
בעפולה זה סגנון מאד מסוים, לא מתאים לכל אחד.
150 משפחות ליטאיות מגעיות לנתיבות עוד שנתייםכל פריפריה לא תתאים לכל אחד
הוא מדבר כאחד ליטאי ונתיבות לא יותר גדולה מעפולה ומעכו (בעתיד עם שכונת אחיסמך בשערי עכו)
זה שאלה מידי כללית שצריך לבדוק יותר בפרטות מה מתאים לכל אחד
נכון, וכנראה אפילו יותר, בעכו אמור להיות כ1800 משפחות150 משפחות ליטאיות מגעיות לנתיבות עוד שנתיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים