עכשו אנחנו מפרגנים לכם

לכל הפונות

לא קבלתן, כי טרם שלחנו
שולחים במרוכז לכולן.

rivkyhh אסור לפרסם מייל
תודה
נהנית מאד מהמוביילים!! רמת הכתיבה, העלילה והאמינות בסיפור, אין דברים כאלה!!

אשמח גם: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש.

אשמח מאד לקבל:

rachelyi88 שטרודל gmail.com

בכוונה כתבתי כך,
ולתשומת לב כל אלו שכן כתבו בצורה "נכונה" שניתנת לאיתור בחיפוש גוגל פשוט,
זהירות! זה עלול לגרום לקבלת ספאם בכמויות.

נכתב ע"י pninap;1522997:
ברור, אלו השעות הטובות ביותר (אבל רחמים, לא מכובדת ולא כלום.)
אגב, מסקר לא מקצועי, רוב האמנים הם ינשופים. (בניגוד לעפרונים הערניים ומפיקים בבוקר)

פנינה היקרה!
מבינה אותך,
אבל תודי שאהדה סוחפת שכזו, מן הסתם מעידה על ערכיות של כותבת הספר, וע''כ מגיעה לך לפחות פינה של כבוד!
אני ובנותי גם מצפות בכליון עיניים לפרק הבא בגמר הפרק הנקרא...
בכל אופן אשמח מאד לקבל את התקציר הנוכחי,
ולהזכירך שאת התקציר הקודם עדיין לא שלחת לי, מלבד כיתוב -כנראה בטעות....
ושוב תודה!
המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח מאד מאד לקבל

אשמח ג"כ לקבל - המייל בחתימה.

אשמח לקבל

אשמח גם:
תודה רבה

אפשר גם?

אשמח מאוד
atara2047@ ג'ימייל. קום

אשמח גם לקבל

ורק אני התאכזבתי לשמוע שהסיפור המיוחד הזה הולך להגמר?... (במיוחד שלפי העלילה זה ממש לא היה נראה...)
אשמח גם לקבל למייל 7179397 שטרודל ג'ימייל. com (בגלל האזהרות )

תודה על השיתוף
אשמח לקבל
7117119 שטרודל ג'ימייל ....

גם אני, תודה!

פנינה, חוץ מההתכתבות במייל שמקווה שהסתדרת להעלות בPNG, אני רוצה להוסיף פה,
יש לי אחות בחורה ששנה שעברה בפסח למתנת אפיקומן היא לא רצתה לקבל מיידית מתנה, אלא קיבלה את הכסף ושומרת אותו בשביל לקנות את הספר כשהמוביילים שותקים - כשיצא בעז"ה.

ועוד משהו, לפני כמעט שנתיים ילדתי בן, ואת בדיקת סינון השמיעה הראשון - הוא לא עבר,
וכיולדת - בכיתי (בשבת?!) ודאגתי כל השבת, כי מי יודע אם זה לא כמו ב"מוביילים"???
נשארתי במיוחד עוד יום בבית חולים כדי שיעבור שוב סינון שמיעה, העיקר שאני ארגע שהכל בסדר.

ברוך ד' - היום הוא הילד ששומע כל פיפס של רעשון קטנטון, אבל ממש חייכתי לעצמי ביום חמישי האחרון, כשחזרת עכשיו לאחר שנתיים לתינוקת השומעת או לא.

תמשיכי לכתוב ולהצליח בס"ד!

מעונינת מאוד. תודה.

אשמח מאד לקבל
ותודה על הסיפור המאלף, אין לי את העיתון
אבל אני קוראת אותו אצל ההורים שלי בשקיקה...

עונינת מאד ותודה רבה

אני בנותי וכלותי נהנות מכל פרק וכל תיאור(גם בסיפורים הקודמים) מחכות לעיתון ומדברות הרבה על מה שקראנו יישר כוחך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה