עכשו אנחנו מפרגנים לכם

• הוסף לסימניות
אני כבר סקרנית לראות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למען האמת כבר התחשק לי לבקש את התקציר באשכול הקודם שהעלית. אך מכיוון שאני לא רכזת חברתית/ מנהלת וכדו', לא רציתי להטריחך לשלוח לשם סקרנותי האישית.
אבל כאן...

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם
b5803673אין לכתוב כתובת מייל

להחליף את הסולמית בשטרודל

• הוסף לסימניות
התגובות לכאן, (אלא מה?)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל למייל:

תודה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תקציר.

• הוסף לסימניות
פנינה, אם אני מבינה נכון, פנינה פקשר זו את?
הסיפור שלך (?) 'כשהמובילים שותקים' מהנה אותי מאד!!! בכל יום חמישי, על הבוקר, אפילו עוד לפני הריצה לעבודה... (אולי כדי שאבין על מה מדברים שם בהפסקה... חחח)
בכל אופן, כמובן אשמח גם לקבל תקציר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל

• הוסף לסימניות
:mad:אבל המייל לא מופיע בה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תודה.

• הוסף לסימניות
בדקתי
מופיע אייקון שלא נפתח

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בק.;1522759:
פנינה, אם אני מבינה נכון, פנינה פקשר זו את?
הסיפור שלך (?) 'כשהמובילים שותקים' מהנה אותי מאד!!! בכל יום חמישי, על הבוקר, אפילו עוד לפני הריצה לעבודה... (אולי כדי שאבין על מה מדברים שם בהפסקה... חחח)
בכל אופן, כמובן אשמח גם לקבל תקציר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אצלי בחזור מעבודה, העיתון עדיין לא מגיע כשאני רצה לעבודה.

• הוסף לסימניות
עכשיו אנחנו מפרגנות לכן.
זה קצת יותר מדוייק, וחוסך הסברים מפותלים מדי, למי אנו שולחות ולמי לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה