עכשו אנחנו מפרגנים לכם

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

ג"א מצטרפת לחברותי בבקשה לקבל את התקציר.
וג"א מצטרפת לכל המחמאות הנ"ל ומוסיפה - את מצילה את "הבית שלנו"...

ripples864 שטרודל ג'י מייל נקודה קום

תודה רבה

זה נשמע פצצה
גם אני רוצה

dh101076
אסור לפרסם מייל
אשמח לקבל.

ואין על הסיפור של המוביילים! כל פרק מחדש אני מתענגת!!
מדהים ומעשיר.
רק תרחמי על התאומות הקטנות ותשאירי להם אמא שפויה.
וגם חלי- מספיק שלישיה על הראש לא צריך גם חרשות..
ותגמרי בטוב. אבל שלא יגמר..

אשמח לקבל:

אשמח לקבל גם
תודה מראש

אשמח לקבל גם:

מעוניינת גם ! ושהמוביילים לא ישתקו... - שלא יגמר!

מקבלת את העיתון מהורי ומצטערת על כל שבוע שפספסתי - לא בגלל הבנת העלילה, אלא בגלל ההפסד של הפרק עצמו.
הדבר המדהים ביותר בעיני זו האומנות של הכותרת ביחס לשני חלקי הסיפור.
6930873
אסור לפרסם מייל

גם אני אשמח לקבל למייל,
ובסוד: אף פעם בחיי לא חיכיתי ליום חמישי בשבוע, להיפך זה תמיד היה יום של עול ולחץ, אבל מאז שהמוביילים שותקים אני מחכה ממוצ"ש שיגיע כבר חמישי...
המייל שלי:

תודה!

גם אני
תודה!

גם אני מעוניינת

תודה

גמני מעוניינת

אשמח מאד:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה