עכשו אנחנו מפרגנים לכם

מעוניינת בתקציר:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ריקי

מעוניינת לקבל גם

למי שיש ג'ימייל, תסתכלו בסעיף של קידומי מכירות.
גמני חשבתי שעדיין לא שלחו, ועכשיו כשקראתי פה שכבר שלחו חיפשתי בקד"מ וראיתי את זה שם.

גמני אם אפשר
etiaharonson
שטרודל gmail.com

גמני <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

נכתב ע"י pninap;1523005:
הדעות חלוקות לכאן ולכאן
כנגד כל אוהדת, יש מתעצבנת.
הכל קביל.
הרי הספור הוא רכוש צבורי.

לאחר מעשה, קלטתי שכתבתי את התגובה בשעת לילה מאוחרת, ואני מתנצלת... כי לא הזכרתי כמה שהסיפור מושקע ומותח, מעלה המון נקודות למחשבה ולדיון, מאיר פינות חשוכות ופותח פתח לאותו עולם מתחדש שלאחר החורבן - נושא כל כך חשוב ומעניין, שעדיין לא נידון מספיק בספרות, מאחר ותקופת השואה עצמה תפסה את מרכז הבמה. אז תודה על הסיפור, ומחכים לראות אותו בחנויות! (מקסימום נמחק את ההערות עם טיפקס :p)

ולעניין התקציר: קיבלתי, אבל אתרוג חוסמים לי את ג'מבו מייל. מה עושים?

נכתב ע"י מלפפון;1524560:
למי שיש ג'ימייל, תסתכלו בסעיף של קידומי מכירות.
גמני חשבתי שעדיין לא שלחו, ועכשיו כשקראתי פה שכבר שלחו חיפשתי בקד"מ וראיתי את זה שם.

לצערי גם אני עדיין לא קיבלתי. איפה נמצא קידומי מכירות בגימייל?

גמאני ביקשתי ולא קיבלתי.
בדקתי גם בקידומי מכירות...

נכתב ע"י אות ומופת;1524627:
לאחר מעשה, קלטתי שכתבתי את התגובה בשעת לילה מאוחרת, ואני מתנצלת... כי לא הזכרתי כמה שהסיפור מושקע ומותח, מעלה המון נקודות למחשבה ולדיון, מאיר פינות חשוכות ופותח פתח לאותו עולם מתחדש שלאחר החורבן - נושא כל כך חשוב ומעניין, שעדיין לא נידון מספיק בספרות, מאחר ותקופת השואה עצמה תפסה את מרכז הבמה. אז תודה על הסיפור, ומחכים לראות אותו בחנויות! (מקסימום נמחק את ההערות עם טיפקס :p)

ולעניין התקציר: קיבלתי, אבל אתרוג חוסמים לי את ג'מבו מייל. מה עושים?

מבקשים מהם שיפתחו גם אצלי זה היה חסום ביקשתי ופתחו

כנ"ל אנוכי

לא קיבלתי :( מבקשת שוב
תשלחו בצורה רגילה לא מבינה מזה קידומי מכירות

אז תשלחו גם לי

גם אני לא קיבלתי, הסבלנות שלי כבר יצאה מהקופסא...

בדקתי וגם אני לא קיבלתי

אני קיבלתי נראה מגרה ומושקע במיוחד!

אבל אני צריכה לחזור להודעה הראשונה להזכר מה היתה הבקשה בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה