עכשו אנחנו מפרגנים לכם

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לקבל

את התקציר השני עדיין לא קבלתי

ערב טוב!
נהניתי מאד מאד מהתקציר הראשון שסוף סוף הגיע
איך יפה את מציגה אקטואליה בקו שלך, עם ההומור העדין
מקסים! מקסים! מקסים!
יישר כח
וכה לחי!

תגובה יצירתית תגיע בע"ה בהמשך... אבל בינתיים כולם יושבים מרותקים והיו רוצים שזה ימשיך עוד ועוד.
בהצלחה רבה.

אשמח לקבל

גם אני <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח לקבל

אשמח לקבל
תודה

גם אני
chayaz100 בגי'מייל
תודה

נכתב ע"י חדוי כנרת;1525294:
את התקציר השני עדיין לא קבלתי

אין שניים

אשמח לקבל תודה!

אשמח לקבל גם. למייל: melehrub בגימייל.
ואם אני רואה אותך פה אז זו ההזדמנות שלי לומר שכל שבוע יש לי ניסיון מחדש, מצד אחד יום חמישי עמוס ומלא ומצד שני א"א לחכות אז תמיד אני בסוף מוצאת תרוץ למה יש לי אפשרות עכשיו לקרוא אותו :)

(רק תחזירי בבקשה את פייגה לשפיותה... :))

אשמח לקבל את התקציר.
תודה

גם אני מבקשת...

תודה רבה.
והרבה הצלחה.

גמני רוצה
המייל בחתימה

אשמח לקבל גם, המייל בקישור שבחתימה (במילים "לחץ כאן")

מחכה ל'מוביילים' שלך משבוע לשבוע

הייתי רוצה תקציר

אשמח לקבל
תודה רבה!

רוצה -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה