עכשיו אני תקוע מחפש נואשות עזרה

• הוסף לסימניות
:(כותרת מלחיצה? מה לעשות אני מרגיש...

חפרתי, בררתי הרבה.
ובהמלצות רבות הן מפה והן מחברות חסימה שונות
קניתי נטסטיק קניתי גם סים ו...
חברת החסימה טוענת שהיא חוסמת סים שלה בלבד
יש אפשרות לחסום מחשב ולא סים שאינו שלה.
ואני נשאר עם הבעיה ברגע שאני אעביר זאת למחשב אחר ללא תוכנה אני שוב פרוץ לכל הרוחות.

נותרתי עם פה פתוח והמום.
חברה אני קורא לעזרה כמו טובע בים.
מי מושיט לי יד?

תודה לכם!

• הוסף לסימניות
לא רוצה לנדנד אבל אני זקוק לעזרה בצורה הכי מהירה שרק קיימת.

• הוסף לסימניות
תקנה של סלקום עם אתרוג/רימון
אין פתרון אחר

לי יש נטסטיק של פלאפון - ואני משלם לרימון על 3 תוכנות רימון - אחת לבית, אחת למשרד ואחת למחשב נייד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1371265:
תקנה של סלקום עם אתרוג/רימון
אין פתרון אחר

לי יש נטסטיק של פלאפון - ואני משלם לרימון על 3 תוכנות רימון - אחת לבית, אחת למשרד ואחת למחשב נייד

הצלת טובע מים עכור!

איך החסימה של רימון? טובה? חלולה?

תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי נטסטיק של פלאפון
עם חסימה של נתיב על המחשב

לפי מה שידוע לי אין פתרון לחסימת נטסטיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;1371135:
נותרתי עם פה פתוח והמום.
חברה אני קורא לעזרה כמו טובע בים.
מי מושיט לי יד?

לא מובן כ"כ, הטובע בים ייאחז בכל קרש אפשרי! למה לא לבטל את קניית הסים, ולקנות באחת החברות שמציעות סים חסום, אני אישית משתמש במוצר כזה מבית נטצח, בכל מקרה כדאי לבדוק את האופציה הזאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה