• הוסף לסימניות
חיכיתי שהקמפיין יהיה מאחורינו, בשביל שלא ליצור פרסום עקיף, אבל עכשיו כבר לא כ"כ רלוונטי, אז אשמח לשתף אתכם באחד מהקמפיינים האחרונים שיצרתי.

הגיעה אלי עם הבריף, מירב המוכשרת מ- GENIUS, היא כתבה קמפיין אסטרטגי שלם, ועכשיו היה צריך לבצע אותו עיצובית.

האסטרטגיה דיברה על ההתרגשות של תחילת שנה עם כל קניית המחברות והספרים, והצורך לקבל את כל סוגי ספרי הלימוד במקום אחד, פלוס עטיפת ספרים למי שרצה.

הקרייאטיב שנבחר, דיבר על עליית כיתה ועליית רמה.

הוויזואל, של טיל בליסטי עולה כלפי מעלה סוחב איתו את מוצרי בית הספר, ענה לי על הבריף.

ואחרי עוד טיפה מחשבה עיצובית, בחרתי את הרקע הירוק מגורען, שמזכיר את הלוח הידוע {היום כבר אין א"ז} אבל לאימהות בינינו זה חרוט במוח לעוד שנים ארוכות.

וזה המודעה.
מוקאפ.jpg

לדיגיטל, היה צריך פחות טקסט ופחות קשקושים, בדיגיטל רק מה שחייבים, נכנס.
3מוקאפ פלאפון.jpg

וכמובן הבאנרים המציקים, איך אפשר בלעדיהם
300.250.gif

300.600.gif

במקור הזרימה של הבאנרים האלו הרבה יותר מרשימים, רק שזה צריך להיות קובץ GIF במשקל מאוד מוגבל

הבאנרים האלו הובילו לדף נחיתה כמובן
מוקאפ דפי נחיתה.jpg

בפרסום המשך, רציתי שהקו העיצובי ימשיך אבל לא רציתי להמשיך עם הירוק ירוק הזה.
מוקאפ 3.jpg

אז אחרי כמה סקיצות הגענו לזה
1מוקאפ.jpg

מקווה שנהנתם:)
אם יש לכם מה לומר, אל תתביישו, בשביל זה אני כאן...

• הוסף לסימניות
סחטיין עליך!

אם יש לכם מה לומר, אל תתביישו, בשביל זה אני כאן...
אם יורשה לי:
הבאנרים המציקים
אולי יש כאן חגיגת צבעים 'אובר'...
בבאנרים למשל, יש מעבר צבעים חד מידיי, מהירוק-ירוק לכחול צהוב ולבן (ובורדו) המקורי שלהם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואוו אהבתי ממש!!

• הוסף לסימניות
ממש פרסומת יפה!
ומרוב שהבאנר הציק לי...לחצתי עליו ונכנסתי לראות על מה הם חופרים. :rolleyes:

הדבר היחיד שיש לי לשאול-
למה הכל כ"כ חדשני ורק הכסאות בכיתה מעץ של פעם? :eek:

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה!
חיפשתי את הקרדיט...

• הוסף לסימניות
הבאנרים. פשוט שלמות של עבודה
אלופה ממש. להשראות ---

• הוסף לסימניות
תודה על הפידבקים.
עשיתם לי חשק לעלות עוד דברים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה