עכשיו הוא כבר מסתובב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אקלקטוס;2350411:
אתם פשוט שני אלופים!
כל הכבוד!

הוא מבדח בטרוף ובעל מבט מתוחכם
שבאמת מעניין למה הוא מאזין שם.

שמה זמן לוקח להעביר אותו לתל ממדי?
כמה שעות עבודה?

מעניין אם המקור שלו תוכנן לכזה צואר ברבורי...

תודה רבה, לקח כמה ימים, בעבודה כיפית לא סופרים שעות :)

• הוסף לסימניות
איריס אוגיל היא מקצוענית אמיתית. עצם העבודה המקצועית, כבר מהממת. אבל תאחזו כמה נשמה היא הצליחה להכניס לו!
לא ייאמן.

חברה, חברה, להרגע.
אני אסביר בדיוק למה הוא גם עם שטריימל וגם עם פלאפון.

הכל התחיל כשקמו ממנו שלושים בסיבוב. חבל שאברג'ל לא התרחק בריבוע לסיכול שמאל, כי ממנו התיישב חצילים במימד חוץ ארבע כפול שש.
למה אירוע? כי בברטונדת היפמים נתקעה מפמרדתו.
ממש כך!
לא רק זה, אלא שחמ"ל סגלגל מתכווץ בצמריריותו אל בונבון הישיש מוכה המחמאה.
ולכן יצא במקרה ממש שהוא גם עם שטריימל גם עם פלאפון (כשר לחלוטין, ליבליב. תמצאי לי פלאפון טרף עם אנטנה עבה ותקבלי את בברטונדת היפמים במצב חדש עד לדלת ביתך ממני מתנה.).

אתם רואים? גם אני יודע לבלבל בשכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2351458:
איריס אוגיל היא מקצוענית אמיתית. עצם העבודה המקצועית, כבר מהממת. אבל תאחזו כמה נשמה היא הצליחה להכניס לו!
לא ייאמן.

חברה, חברה, להרגע.

הכל התחיל כשקמו ממנו שלושים בסיבוב. חבל שאברג'ל לא התרחק בריבוע לסיכול שמאל, כי ממנו התיישב חצילים במימד חוץ ארבע כפול שש.
ממש כך!
ולכן יצא במקרה ממש שהוא גם עם שטריימל גם עם פלאפון (כשר לחלוטין, ליבליב. תמצאי לי פלאפון טרף עם אנטנה עבה ותקבלי את בברטונדת היפמים במצב חדש עד לדלת ביתך ממני מתנה.).

אתה נשמע כמו גוגל טרנסלייט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2351458:
לא ייאמן.

חברה, חברה, להרגע.

ממש כך!

בשעות שכאלה עוד ניסיתי בהתחלה להבין את ההגיון התחבירי במלל שכתבת פה..
הכאב ראש שניהיה לי..:mad:

וכשכתבתי" שטריימל ושרץ בידו" היה על אותו משקל של המימרה המקורית "טובל ושרץ בידו"..
לא מועיל השטריימל אם אתה מחלל שבת, לאו דווקא למכשיר טרף..
(האמת שלא התעמקתי יותר מדי במכשיר ובכלל חשבתי שזה איזה נגן מוזיקה ..:rolleyes:)
אז יש מצב אולי לנגן חדש עד לפתח דלתי?
אני באזור יום ההולדת שלי אז ככה שזה בא בזמן טוב ..:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה