עכשיו היה תאונה מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
בקשו אם אפשר להקדיש כמה דקות , המצב לא כ"כ טוב...

• הוסף לסימניות
אנא!! התפללו!!!!
המצב מתדרדר ולא פשוט בכלל.

• הוסף לסימניות
יש באתר של התהילים שלושה לינקים על אותו שם.
מישהו יודע אם אפשר לאחד בינהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1248155:
יש באתר של התהילים שלושה לינקים על אותו שם.
מישהו יודע אם אפשר לאחד בינהם?

לא נראה לי...אבל מה זה משנה? אני קוראת מהלינק שפה ועוד מעט מסתיים הספר הזה אז שיהיו עוד ספרים למה לא?
האתר הזה ממש ממש מבורך דרך אגב, זה פשוט מדרבן את הקורא לקרא עוד פרק ועוד פרק אני כל פעם מתפלאת איך שיוצא לקרא יותר ממה שהייתי לוקחת על עצמי ככה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1248161:
לא נראה לי...אבל מה זה משנה? אני קוראת מהלינק שפה ועוד מעט מסתיים הספר הזה אז שיהיו עוד ספרים למה לא?
האתר הזה ממש ממש מבורך דרך אגב, זה פשוט מדרבן את הקורא לקרא עוד פרק ועוד פרק אני כל פעם מתפלאת איך שיוצא לקרא יותר ממה שהייתי לוקחת על עצמי ככה..

נכון.
זה מה שגרם לי לקרוא הרבה פרקים - מה שברור שלא הייתי מסוגלת להתחייב...
נוח יותר ומבורך.
רפואה שלמה לכל חולי עמו ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה