דרוש מידע קן של מיינות בחלון. מה עושים?

• הוסף לסימניות
התריסים היו פתוחים לרווחה. סגרנו אותם וכנראה הקן בדיוק בין התריסים לזגוגית החלון. עוד לא הספקנו לפנות את הקן ולבדוק בכלל מה קורה שם.
המיינה דופקת על החלון וכרגע התמקמה על החלון הבא על אותו הקיר, כנראה חיפשה הכי קרוב לקן.
איך מפנים? מה עושים?
רק ראיתי שמדובר בציפור אלימה...

• הוסף לסימניות
בדומה להרחקת יונים וציפורים אחרות, הרחקת מיינה מצויה מתחילה בצמצום אפשרות הקינון שלה, כמו לסגור פתחים, לצמצם אפשרות נחיתה ולהתקין דוקרנים, כמובן שאטימה עם רשת צפופה אשר תמנע ממנה להגיע אל מסתור הכביסה שלכם או ארגזי התריס יכול להיות נהדר. (ויקיפדיה)

• הוסף לסימניות
בדומה להרחקת יונים וציפורים אחרות, הרחקת מיינה מצויה מתחילה בצמצום אפשרות הקינון שלה, כמו לסגור פתחים, לצמצם אפשרות נחיתה ולהתקין דוקרנים, כמובן שאטימה עם רשת צפופה אשר תמנע ממנה להגיע אל מסתור הכביסה שלכם או ארגזי התריס יכול להיות נהדר. (ויקיפדיה)
לכאורה כבר יש שם גוזלים.
מה עושים?
מי מכיר? מניסיון

• הוסף לסימניות
התריסים היו פתוחים לרווחה. סגרנו אותם וכנראה הקן בדיוק בין התריסים לזגוגית החלון. עוד לא הספקנו לפנות את הקן ולבדוק בכלל מה קורה שם.
המיינה דופקת על החלון וכרגע התמקמה על החלון הבא על אותו הקיר, כנראה חיפשה הכי קרוב לקן.
איך מפנים? מה עושים?
רק ראיתי שמדובר בציפור אלימה...
הן מאוד אלימות ותוקפניות ויש להן זכרון טוב ואים מסלקים את הקינים שלהן הן יכולות לזהות אותך ברחוב ולנסות לנקר לך את המטפחת..
אם יש גוזלים תשחררי אותן תנקי טוב ושימי רשתות

• הוסף לסימניות
את אמרת שנראה לך שכבר בקעו הגוזלים
התכוונתי לומר כשמסלקים קן עם ביצים
אין להן צורך בקן לאחר שיש להן את הגוזלים

• הוסף לסימניות
יש שם 4 גוזלים
הצילו
הדרכה דחוף ממישהו שעבר את זה, יש?

• הוסף לסימניות
הן מאוד אלימות ותוקפניות ויש להן זכרון טוב ואים מסלקים את הקינים שלהן הן יכולות לזהות אותך ברחוב ולנסות לנקר לך את המטפחת..
זה לטעמי לא נכון, סילקתי להם קן והם חגו מעלי כמו B52, העפתי אותם מעלי עם מקל מטאטא ואת הקן עם היד השניה..
לא היה התקפה ברחוב, למרות שאני התייאשתי והם ניצחו כשאני מתקרב לאיזור הקן הם בורחים וצועקים מרחוק, צריך
לאטום להם את הכוך בו התנחלו, אחרת הם חוזרים באגרסיביות.
האלו הנקמניים עם הזיכרון הטוב זה נראה לי העורבים, כשסילקנו להם קן הם ניסו למשוך מזרון.....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יכולות לנקר גם עין, שד' ישמור.

• הוסף לסימניות
צריך לפנות למשהו מומחה. הוא בדר"כ מרחיק אותם לצמיתות (הורג).
היה סיפור על ילד שהן נקרו לו עין!
הן ממש נקמניות, וזוכרות את כל המשפחה.

• הוסף לסימניות
זה לטעמי לא נכון, סילקתי להם קן והם חגו מעלי כמו B52, העפתי אותם מעלי עם מקל מטאטא ואת הקן עם היד השניה..
לא היה התקפה ברחוב, למרות שאני התייאשתי והם ניצחו כשאני מתקרב לאיזור הקן הם בורחים וצועקים מרחוק, צריך
לאטום להם את הכוך בו התנחלו, אחרת הם חוזרים באגרסיביות.
האלו הנקמניים עם הזיכרון הטוב זה נראה לי העורבים, כשסילקנו להם קן הם ניסו למשוך מזרון.....
את חברה שלי ניקרו מיינות אחרי שהעיפה קן שלהם עם ביצים
על קן של עורבים בבית א"פ לא שמעתי

• הוסף לסימניות
מציעה לסגור את החלון היטב(להדליק מזגן:() לחכות שהגוזלים יגדלו ויעזבו את הקן. ואז לפרק את הקן ולדאוג ששוב לא תהיה גישה לשם.

• הוסף לסימניות
מציעה לסגור את החלון היטב(להדליק מזגן:() לחכות שהגוזלים יגדלו ויעזבו את הקן. ואז לפרק את הקן ולדאוג ששוב לא תהיה גישה לשם.
מצטרפת להמלצה
להורים שלי היה קן של מיינות בחלון ואח"כ הם גילו כינים בחדר בעקבות זה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה
להורים שלי היה קן של מיינות בחלון ואח"כ הם גילו כינים בחדר בעקבות זה
מכירה מקרוב 2 מקרים של קרובי משפחה עם כיני יונים על הקירות. הן מתפשטות בקצב מטורף וצריך להביא מדביר וכו'... מציעה לרסס מראש את הקיר של החלון אפילו שהוא סגור!
רק מה? המיינה היא ציפור למיטב ידיעתי ולא יונה. אני טועה?

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי מקרוב על מישהו שסילק קן מיינות והן תקפו אותו ברחוב

• הוסף לסימניות
אני סילקתי את הקן עם מקל מטאטא הגוזלים נפלו על מותם מגובה 4 קומות,
המיינות כל הזמן צעקו, אבל תכלס' הם לא נקמו בי בכלל,
אמרתי להם: DONT !!!!,
בקיצור לא תמיד הם נוקמות,
כרגע נשמע לי שאני צריך לעשות את זה עוד פעם, אצלי הם התמקמו איפה שהתריסים של הממ''ד,

• הוסף לסימניות
זה מאוד בעייתי איתם, כשיצאתי למרפסת היא נגעה כנראה במקורה בראשי....
אחרי שניפנתי למולה כמה חודשים לפני עם מטאטא.
איך מסלקים את השתלטניות האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה