כללי עכשיו זה שוב רלוונטי...

• הוסף לסימניות
הראיתי בעבר מודעה שניסיתי לעצב עבור כתב העת 'כמוך'.
אז לא היה לי כל כך זמן להשקיע בה, אבל כעת מעוניינים להשתמש בה שנית, ואני מאוד רוצה לשמוע עצות איך לשפר אותה.

תודה רבה על הכל!

קישור למודעה

• הוסף לסימניות
אהבתי את המשפט שמתחת התמונה.
אולי ההיתי שמה את התמונה ביישור עם הטקסט ובוחרת כתב פחות מיושן
החלק התחתון של המודעה מאד טוב

• הוסף לסימניות
כדאי להגדיל א התמונה על כל החלק העליון של המודעה ואת המשך הכיתוב לשים מיושר לשני צדדים ומופרד ב"סלשים" (/)
החלק התחתון יפה מאד.

• הוסף לסימניות
החלק התחתון טוב מאוד, בעליון חסר יישור נראה 'זרוק' קצת. צריך לשחק עם התמונה - אולי להגדיל אותה ואפילו הייתי שם את הטקסט השייך לתמונה על התמונה.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה, אך גם אני הייתי מגדילה קצת את התמונה ובוחרת פונט אחר לכיתוב שבצד שמאל - כי הוא משתלב עם הפונט השני.

• הוסף לסימניות
מה עכשיו?

ותודות לתקשורת על הרעיון והתמונה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 520.5 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
את ה"במיוחד בשבילך" תיישרי

• הוסף לסימניות
מה עדיף?

זה טוב יותר, לא?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 525.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
את יכולה להכניס את הטקסט שקשור לתמונה אל תוך התמונה בצד בלבן מיושר לשמאל נגיד,
ואת הבמיוחד בשבילך ליישר!ולאמצע

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשים את הטקסט בתוך התמונה, אבל לא הלך לי. הרקע שלה מידי צבעוני, ושום צבע לא בלט מספיק, לא בהיר ולא כהה. כשניסיתי להוסיף רקע לכיתוב או להדגיש בצורות אחרות, זה לא היה מוצלח.
בינתים עזרתם לי מאוד.
השתמשתי בכל העצות, והמראה ממש השתפר, לטעמי.
אנסה ליישר את ה'במיוחד',
את מציעה להשתמש בדוגמא הראשונה או השניה מעמוד זה?

• הוסף לסימניות
לדעתי השניה מוצלחת יותר

• הוסף לסימניות
כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה