עזרה עכשיו! 1:45 אוטובוס עם תא מטען תקוע בכניסה לירושלים מה עושים?

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עכשיו! 1:45 אוטובוס עם תא מטען תקוע בכניסה לירושלים
מה עושים?
יש למישהו רעיון?
הנהג לא מוכן שמכבי אש יפרצו
יש שם אנשים כבר שעה מחכים לעגלות שלהם עם תינוקים בקור נורא
בחורים עם תפילין ומזוודות.....

מי שיש לו דרך לעזור שיפנה
053-3108638

• הוסף לסימניות
אולי 'ידידים'...

• הוסף לסימניות
הם טוענים שלא יכולים לעזור

• הוסף לסימניות
באגד אמרו להישאר ליד החפצים כי הם לא לוקחים אחריות על החפצים
לא מוכנים לקחת מספרי טלפון של הנוסעים לעזור להם בבקר...
הצליחו בינתיים לפרוץ סדק צר...
אחי שנמצא שם בס"ד בנס הצליח להשחיל יד ולהוציא את התפילין שלו מהמזוודה שעמדה בדיוק ליד הסדק... . הזיה.

• הוסף לסימניות
מצטער הייתי שם נסעתי גם באוטובוס ואם כל האנשים אפילו רק גברים היו מוכנים להזיז את עצמם ולמשוך בכוח את הפגז' [הנהג הסכים!] אז זה היה מאחורינו רק שכשכבר היינו 5 שרצו לעזור 2 מתוכינו [גילוי נאות אני ועוד יהודי] משכנו את הדלת ועוד 3 רק נגעו בה ואוד עם משהו כדי לא "לא להתלכלך" חבל יכולנו להיות אחרי

• הוסף לסימניות
הסוף הגיע....
תא המטען נפתח....

עכשיו רק צריך לתכנן את התלונה....

• הוסף לסימניות
מצטער הייתי שם נסעתי גם באוטובוס ואם כל האנשים אפילו רק גברים היו מוכנים להזיז את עצמם ולמשוך בכוח את הפגז' [הנהג הסכים!] אז זה היה מאחורינו רק שכשכבר היינו 5 שרצו לעזור 2 מתוכינו [גילוי נאות אני ועוד יהודי] משכנו את הדלת ועוד 3 רק נגעו בה ואוד עם משהו כדי לא "לא להתלכלך" חבל יכולנו להיות אחרי

הבנתי שעצר עוד אוטובוס שם וגם עשרה גברים לא הצליחו לפתוח....

• הוסף לסימניות
עצר עוד אוטובוס וכל מה שהוא עזר לפי מה שידוע לי זה שהוא לקח את רוב הנוסעים

אני ועוד בן אדם אחד הצלחנו למשוך את רב הפגז עם עוד קצת כח אדם מישהו היה נכנס ומוציא את הדברים!

• הוסף לסימניות
עצר עוד אוטובוס וכל מה שהוא עזר לפי מה שידוע לי זה שהוא לקח את רוב הנוסעים

אני ועוד בן אדם אחד הצלחנו למשוך את רב הפגז עם עוד קצת כח אדם מישהו היה נכנס ומוציא את הדברים!

אז אתה שברת לנו את המטריה ;):p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה