כללי עלה אלוורה כזה באיכות גבוהה?

• הוסף לסימניות
אפשרי גם בתשלום.
כתבו לי מחיר קודם הקניה ואבדוק אם אני מעונינת להשקיע את זה.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• aloevera_drop1.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;637248:

ונתנו, תודה רבה על הנכונות לעזור.
ניסיתי לעבור על תמונות בעמודים שם ולא מצאתי כזה עלה שחתוך בצורה כזו ונוזל ממנו הג'ל השקוף העסיסי לאורך.
פעם מישהו כתב כאן שאפשר לעשות חיפוש לפי תמונות דומות, איך עושים את זה?

את התמונה הנ"ל העלתה לי מישהי מפרוג
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=47841
הודעה 9
והיא כתבה שמצאה באתר flicker ובגוגל.
האם פתוח לך האתר flicker?

• הוסף לסימניות
שניהם חסומים לי.
באתרים אלו זה באיכות גבוהה ובתשלום?
אם כן, כמה זה עולה?

תודה רבה רבה על השירות.
באיזו צורת חיפוש מוצאים בדיוק אותו דבר?

• הוסף לסימניות
אלו לא אתרים של מכירת תמונות.
בסך הכל הם מוכרים מוצרים.
האיכות, כמו זה שהעלו כאן בפרוג בעבר.
:(

חיפשתי לפי שם הקובץ.
פליקר לא באמת בנוי בשביל לחפש תמונות דומות. בסך הכל יש לו פונקציה של חיפוש לפי צבעים דומים, ואת זה יש לרוב אתרי תמונות היום. ולגבי גוגל גוגלס, זה דווקא מעניין, אבל נצטרך לחכות כמה שנים שזה יהיה יותר מקצועי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה